Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna a vörös haj?

Jól állna a vörös haj?

Figyelt kérdés

Kék szemem van és eredetileg világos barna hajam. Nagyon tetszik a vörös haj és szeretném kipróbálni. A bőröm színe világos. Nem tudom, hogy számít e de kicsit duci vagyok szoval ez az arcomon is látszik.

valami ilyesmire gondoltam:

[link]

2012. ápr. 9. 15:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
szerintem a duci csajoknak jobban illik a vörös,de ez sok mindentöl függ...
2012. ápr. 9. 15:52
 2/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok annyira duci csak van egy kis felesleg és magas is vagyok szoval így nem annyira látszik. így szerinted jól állna?
2012. ápr. 9. 16:09
 3/20 anonim ***** válasza:
szerintem igen,de függ az arcformadtol is.gondolom kepet nem akasrsz felrakni,de ugy könnye lenne megmondani.d szerintem probald ki,ha nem tetszik átfested..
2012. ápr. 9. 16:19
 4/20 A kérdező kommentje:

az arcom kb. mint a képen amit linkeltem csak ugye ducibba.

köszönöm a választ:)

2012. ápr. 9. 16:23
 5/20 anonim ***** válasza:
akkor szerintem tök szexi lennel vörössel...szivesen
2012. ápr. 9. 16:24
 6/20 A kérdező kommentje:

és szerinted színezővel milyen hatást lehetne elérni?

mert igazából nem annyira akarom festetni szoval először a színezőt próbálnám ki.

2012. ápr. 9. 16:25
 7/20 anonim ***** válasza:
figyelj,en fiu vagyok,ugyhogy a szinezökhöz nem nagyon ertek :D ez esetben inkabb kerd ki valamelyik nö ismerösöd velemenyet...bocsi elfelejtettem odairni 22/F
2012. ápr. 9. 16:30
 8/20 A kérdező kommentje:
ohh.ok. hát azért köszi a tanácsot.:)
2012. ápr. 9. 16:32
 9/20 anonim ***** válasza:
most mar nem is hiszed el,hogy illene mi? :) amugy egy fiu szerintem sokkal jobban latja,hogy mi illik egy lanynak...
2012. ápr. 9. 16:34
 10/20 A kérdező kommentje:
mikor olvastam hogy fiu vagy akkor egy percig ténylege nem hittem el de miután jobban belegondoltam rájöttem hogy azért az már jó ha egy fiu mondja:)
2012. ápr. 9. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!