Sima víz pattanásokra?
Mióta fogamzásgátlót szedek nagyon csúnya a bőröm. Ezen az oldalon olvastam, hogy a legjobb módszer a pattanások ellen a sima víz. Be is vizeztem az arcom, hagytam megszáradni, és most teljesen szárazok a pattanásaim. Le fognak esni, szedjem le őket körömmel, vagy kenjem még? Mit csináljak?
Köszi a válaszokat.
ilyen hülyeséget....használj pattanásos, zsíros bőrre való lemosót, tonikot, és krémet, illetve használj pattanásleszárító termékeket, amiket célzottan a pattanásra kell kenni, jók a teafás termékek.
illetve a kozmetikus sem árt. de inkább szólj a nőgyógyásznak,h. pattanásos vagy a gyógyszertől, sztem nem kéne annak lenned.
amúgy nálad a fogamzásgátló miatt van
de amióta én nem mosok arcot csak vízzel nekem azóta gyönyörű, előtte mindenféle zsíros bőrre való vegyszert rákentem, száraz, pirosló volt, most abszolút jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!