Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás után nagyon sima a...

Hajmosás után nagyon sima a hajam, nagyon csúszik. Ha használnék hajhabot, könnyebben lehetne formázni?

Figyelt kérdés
Vagy mi segítene rajta? Még a fekete-piros 5-ös taft hajlakk sem tartja meg ilyenkor ... :/
2012. ápr. 7. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy selymes a hajad xD

vagy 10 éve, mikor még nem vágtam tönkre a festékkel, hajvasalóval, akkor az enyém is nagyon selymes volt, de ugyanakkor hajolajat is használtam... később rájöttem, hogy amiatt nem tudtam formázni a hajam, a hajolajtól nagyon simává vált.

Mostanában fonni szoktam, és azt vettem észre, hogy ha csak sima vízzel mosom meg, akkor sokkal szebben benne vannak a hullámok, mintha samponoznám, balzsamoznám.

Hajhabbal kapcsolatos kenceficékért nem vagyok oda, így nem tudok tanácsot adni, de egy próbát megér, nem?:)

2012. ápr. 13. 11:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát.. megpróbáltam egy 5-ös tafttal, de majdnem ugyan olyan,mintha semmi nem lenne rajta. Tartása sincs és nagyon selymes.

Azért nem örülök neki,mert nagyon lelapul és ilyenkor első nap nehéz feltupírozni.. nagyjából lehetetlen, akármilyen erős lakkot használok. A lapos haj pedig borzalmasan áll.

Én azokat irigylem, akiknek"tincses"hajuk van.

2012. ápr. 13. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a hosszától is függ. Régen csavartam a hajamat, és egy idő után már nem volt olyan szép loknis mint előtte. Rájöttem, hogy jó pár centivel hosszabb lett, és kirúgja magát.

Milyenre szeretnéd formázni? lokni? A hajad szögegyenes? Mert én azoknak szoktam látni hogy a fejükre lapul, de nem szembetűnő, mert a vasalt haj volt évekig a divat. Épp ezért sokáig irigyeltem is azokat a lányokat, mert míg én az enyhén hullámos hajam tönkretettem egy hülye divat miatt, addig az ő hajuk töredezetlen maradt, mivel alapból egyenes volt nekik. De biztos unalmas mindig egyenesen lenni:) hisz úgyis mindenki olyat akar ami nincs:D

2012. ápr. 13. 23:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyenes hajam van, nem unom, ha mégis,néha besütöm vagy becsavarom. Hátközépig ér a hajam, tépett. Nincs is nagyon sok hajam,hogy a súlya miatt lapuljon le. Viszont gyűlölöm,hogy ilyenkor mosás utáni első nap semmit nem lehet vele kezdeni :@@ a lapos haj borzalmasan áll ...
2012. ápr. 14. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!