Vasalás miatt töredezik és nagyon vékény, száraz a hajam. Mit használtok ami segített nektek? :S
Ezek az első két nagy lépést megtett az egészséges haj érdekében! :)
Minden hajmosás után használj száraz, töredezésre hajlamos hajra való balzsamot (általában azt írják a balzsamokon, pár perc után mosd le, én legalább 5, de néha akár 10 percig is a hajamon hagyom, így jobban ápolja). Hetente 1x használj ápoló pakolást. Én sosem használtam garnier pakolást, ezért nem tudok ezekről véleményt használni. Nekem a kallos placentás pakolás jött be, de igazából minden haj más, így neked kell megtalálni a számodra megfelelő termékeket.
Ezenkívül érdemes beszerezni egy jó hajvégápoló szérumot és azt rendszeresen használni. :)
A hajvasaló mellett a hajszárítót is mellőzd amennyire csak lehet. :D
16/L
3. válaszoló vagyok. :)
Én sok kallos terméket használok.
A placentás pakolását évek óta használom, volt egy idő, amikor kb. fél évig nem használtam. Amikor újra elkezdtem használni, az első használat után érezhetően puhább, egészségesebb volt a hajam, mint előtte. Erről nem fogok lemondani egy darabig, mert nekem bevált.
Ezenkívül a balzsamom is kallosos, azt is szeretem. Erről nem tudok olyan bőven nyilatkozni, mert ezt még csak kb. 2 hónapja használom, de eddig nagyon jól működik! :)
A hővédőm és a hajvégápolóm is kallos, amik szintén beváltak nekem.
Egyedül a sampon az, ami katasztrófális. Mivel vasalom a hajam, nekem is kell az ápolás, ráadásul nagyon könnyen kiszárad a hajam, de ugyanakkor zsírosodni is könnyen tud. Kipróbáltam a száraz hajra való samponját (pumpás), ami elvileg újjáépíti a haj szerkezetét, ápolja meg minden. Egy észrevételem van vele kapcsolatban, mióta használok nagyon zsírosodik a hajam. De az ápolásból semmit nem veszek észre. :S
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!