Mit tegyek, hogy erősebb, több legyen a hajam?
használj hajdúsító sampont
bemész a dmbe vagy rossmanba rengeteg minden van már :D megkérdezed biztos tudnak neked ajánlani rengeteget :D
2kanál szódabikarbóna+1 liter langyos víz-ez legyen a samponod! Nem számít, hogy nem habzik, nem is szükséges, attól még tisztít! A szb. lebontja a zsírosodást, koszt a hajadról!
2kanál almaecet+1liter víz-ezzel öblítsd le! Ezzel lemosod a szb. maradványait+fényes, puha lesz a hajad.
Utána öblítsd le jól vízzel a hajadat!
Én kipróbáltam. Tapintásra olyan érzés volt, mintha zsíros maradt volna a hajam, de látszatra egyáltalán nem!+puhább és dúsabb is lett.
Az igazán jó minőségű samponokat nem a DM/Rossmannban kapod. Ha gondolod, privátban tudok ajánlani.
A házilag összeeszkábált cuccokat nem javaslom, csak ha nagyon értesz hozzá. A szódabikarbóna leszed bizonyos koszokat (ezt mellesleg a sósav is megtenné, mégsem javasolja senki neked), viszont nem fogja pótolni a lipid- és fehérjeveszteséget, amit a környezeti károk okoznak a hajadnak. Nem véletlen, hogy a második válaszolónak tapintásra nem lett jó a haja.
A hajápolás bonyolult dolog. Ha csupán szódabikarbónával és vízzel meg lehetne oldani, a gyártók is ilyen samponokat készítenének. Olcsóbb lenne nekik.
Sósav, szódabikarbóna, a kettő tényleg ugyanaz-_-'
Nem azt irtam, hogy tapintásra nem lett jó, csak azt, hogy picit zsírosnak tűnt tapintásra. De sokkal puhább lett. Hidd el én már kipróbáltam sokféle sampont, olyat is, amit szakértő ajánlott...igen, amíg kimosom, addig okés, másnapra meg mint a kefe. Nézdd csak meg mi van a samponokban, nézz utána mi mit jelent, aztán ámulj és bámulj! Amúgy meg, csak nem gondolod, hogy majd a samponokkal betudod vinni a tápanyagot a hajadba...pfff! Azokra pakolás kell, és ha lehet, azt sem vegyi anyagokból, bár ki hogy érzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!