Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat csináljak ballagá...

Milyen hajat csináljak ballagásra? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok nagynéném (jó barátnőm) most ballag.Milyen hajat csináljak neki?Hosszű váll alá érő haja van göndören (nem hullámos GÖNDÖR) ha kivasalom akkor is szép.Milyen legyen?KOnty vagy mi?Esetleg linket is szívesen várok.Ne legyen nagyon-nagyon bonyolult,de lehet nehéz majd kiügyeskedjük. :D

Kérlek Titeket segítetek,mert holnap megyek hozzájuk és holnap reggel 7-ig tudom csak elolvasni a válaszokat és többet nem :S mert faluban nálluk most éppen nincs net.

2009. jún. 17. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem csak simán vasalt haj...mennyi idős a nagynénéd? most ballag nyolcadikból ugye? szerintem nem kell általános iskolás ballagásra konty meg ilyesmi, nem esküvő...:)
2009. jún. 17. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:

8.-ból ballag.

Hát azért szeretném,mert Neki ez fontos és mindenki ki lesz ültözve.De inkább az esti buli miatt,mert mondom nagyon szeret kiöltözni meg ilyenek :D

Azért köszi

2009. jún. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!