Szoláriumozok és nagyon nagyon lassan barnulok. Miért?
Figyelt kérdés
Szóóvaal: vettem otthonra magamnak egy szoláriumot, mert eljárni túl sok plusz időbe telne nekem. Ez az: [link]
Tök jó meg minden.
DE! Én nagyon fehérbőrű voltam, viszont az normális, hogy kb 2 hónapja tolom a szoli témát, heti 2x 12 percet és igaz, mostmár nem vagyok hófehér, de nagyon nagyon lassan barnultam, ennyi idő alatt szinte alig, nagyon keveset. Ez is haladás, nem arról van szó.
De van valami oka, hogy ennyire lassan barnulok? 2 hónap szeirntem nem kevés idő...
Akkor simán rosszak. Milyen márkájúak? Ha már beruháznék egy ilyenre, akkor csak csoki vagy coffee love csövet vennék, az összes többi egy forintot sem ér.
2012. ápr. 7. 19:58
4/10 A kérdező kommentje:
Csövekkel együtt vettem, de nem értek a csövekhez!
Megnéztem, Eversun Osram L100w/79 van konkrétan benne.
2012. ápr. 7. 20:18
5/10 anonim válasza:
Akkor honnan tudod, hogy újak? Minden használt szoláriumot régi csövekkel adnak el. Nálunk nyílt egy szolárium, de a tulajok azt sem tudták mi fán terem az üzemeltetés. Vettek pár szoligépet, és csodálkoztak, hogy senki nem ment egy idő után, mert nem barnultak. Mindben benne hagyták a régi, elhasznált, ócska csöveket. Vettél egy szoláriumot feleslegesen, mert csak károsít, barnítani nem barnít. A csőcsere pedig többszázezres kategória, ha minőségi csöveket szeretnél.
2012. ápr. 7. 20:35
6/10 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy újak, mert maga a gép alig volt használva a csövekkel együtt, rokonságon belül vettem, nem idegentől.
AZ én gépemben 22db cső van, ha az imént említett csokicsövekkel számolok, egy árlistából nézve 72 ezer ft-ba kerül összesen. Én ennyit rááldozok, ha szerinted a csövekkel van a gond és a csokicsővel király lenne az eredmény.
2012. ápr. 7. 20:43
7/10 anonim válasza:
Nekem ezek a csövek váltak be legjobban a coffee love csövek mellett. Jó pici gép lehet ha összesen 22 cső van benne. Igazából ez lehet a másik ok amiért ennyire nem barnulsz. Azokban a gépekben amikbe én járok csak alul van ennyi cső.
2012. ápr. 7. 20:51
8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem nagy, de ez az Ergoline elsődlegesen amúgy is otthoni felhasználásra van. Bizonyos mennyiség felett inkább egyenletesebben barnít, nem gyorsabban, nem? Vagyis szerintem 22 cső lead megfelelő fényt egy átlagos sebességű barnuláshoz, mert nem is nagy a gép. Arcbarnító is van benne egyébként.
2012. ápr. 7. 21:05
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, milyen gyorsan és milyen egyenletesen fog barnítani, ez csak használat közben derül ki, de a megfelelő csövek alkalmazásával mindenképp eredményesebb lesz, mint a jelenlegiekkel szerintem.
2012. ápr. 7. 21:10
10/10 anonim válasza:
És esetleg mielőtt beszerzed a csöveket, próbálj ki egy csokicsöves szolit a környékeden, szerintem 1-2 alkalom elég lesz, hogy látványos eredményt érj el, és el tudd dönteni, hogy érdemes-e áldoznod a csövekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!