Ezek milyen mellek?
Figyelt kérdés
[link] Nekem ilyenek a melleim 16 éves vagyok. Ez kicsinek számít???? :/ SRÁCOK! Ilyen mellű lánnyal szóba állnátok????2012. ápr. 7. 18:17
11/19 anonim válasza:
Ez a legtöbb férfi számára az ideál, hidd el. A nagy szilikon csöcsök meg..... szóval ne aggódj, nem számít kicsinek. :)
13/19 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobban számít a forma, mint a méret. Szerintem egy formás kisebb mell sokkal jobban néz ki, mint egy nagy lógós.
14/19 anonim válasza:
Viccelsz? Persze, h szóba állnék egy ilyen lánnyal.
Akarsz ismerkedni? ;)
17/19 anonim válasza:
Átlagos mellméret, semmi baj nincs vele. :) A nagy mell amúgy sem mindenkinek áll jól, pl. egy 170 cm-s 50 kg-s (vagyis angyon vékony) lányon egyszerűen bénán nézne ki a nagy duda.
18/19 anonim válasza:
Ez nem kicsi. Régen ilyenem volt, és tökéletesen meg voltam vele elégedve. Ma meg szenvedhetek a 85/D-s koloncokkal. :( Higgyétek el, nem az a jó.
19/19 anonim válasza:
Én ilyennel teljesen meg lennék már elégedve! Szerintem teljesen jó. (14/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!