Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki esetleg nem tudna egy...

Valaki esetleg nem tudna egy módszert mellek növésének györsítására? 16/L

Figyelt kérdés
-
2012. febr. 22. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
kézrátétel, pénzvisszafizetési garival
2012. febr. 22. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
szex
2012. febr. 22. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános helyen való masszírozás és gyűrögetés. Akár óra alatt is nyugodtan. :)

Na jó, komolyan: Nincs jó módszer. Ha növeled a zsírbevitelt, elvileg oda is több jut, viszont elhízol, mint egy disznó. (Bocsi.) Inkább maradj vékonyabb, átlagos mellekkel.

2012. febr. 22. 17:13
 4/8 A kérdező kommentje:
:/ azért köszi annak aki válaszolt :)
2012. febr. 22. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet gyorsítani a folyamatot, erről szól a fejlődés; várni kell -sajnos. Ha amiatt kérdezed, mert a többieknek nagyobb van mint neked korukhoz képest, az azért van, mert ők korán érők. Vagy ha túl nagy nekik korukhoz képest, akkor az betegség gyanús -pubertas precox-, ami meg nem menő. A másik, hogy ne hidd el, hogy a nagy mell tetszik mindenkinek; való igaz, valakinek a nagy mellek tetszenek, de nagyon sokaknak úgyszintén a kisebb (a legközelebbi példa Én vagyok az utóbbira) :)

17/F

2012. febr. 22. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
a másik példa meg én 18/F :D
2012. márc. 8. 16:55
 7/8 A kérdező kommentje:
:)
2012. márc. 8. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez genetika, bele van kódolva a dns-be, ergo semmi sem segít, max az idő.
2012. márc. 9. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!