Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most komolyan mi bajotok van...

Most komolyan mi bajotok van az Avon termékekkel?

Figyelt kérdés
Ahogy nézem a többi kérdésre adott válaszokat, mindben jócskán szapulják a cég termékeit. Pedig nekem csak jó tapasztalataim vannak, bármit használtam az bevált..

2012. ápr. 7. 18:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Ahogy elnézem az eddigi hozzászólásokat, szerintem, nem kaptatok megfelelő tanácsadást, hogy kinek melyik terméket és hogyan kell használni. Azt elismerem, hogy akcióban van megfizethető ára a termékeknek, a normál áruk az én pénztárcámnak (is) magas.

Igen, a katalógus színei a nyomdától függenek, ezért célravezető a termékminta kipróbálása, parfümöknél is, csak minimálisan tér el az illat, mert a mintát kened, a parfümöt, meg szórod a bőrödre, így más a töménysége, egyébként ugyanaz. A szempillaspirálok használatánál, pedig baktériumok kerülnek bele a tubusba, (különösen akkor, ha nem tisztítja le valaki az arcát előtte, csak pl. napközben felvisz egy újabb réteget), így előbb-utóbb elkezd csomósodni, mindegyik, nem csak az Avonos.

1-2 terméktől eltekintve szerintem jó minőségűek a termékek, bár nekem is beletelt egy kevés időbe mire megtaláltam a bőrömnek megfelelőket, pedig szépen kiírják a katalógusban, hogy melyik mire való, csak hát az enyém érzékeny, így nem volt egyszerű.

Összességében elégedett vagyok a termékekkel, másoknak is sikerül megtalálnom a nekik megfelelőket, tényleg csak 1-2 termék van, amiről esetleg lebeszélem a vásárlókat. Én szeretem az Avon termékeket. :)

2012. ápr. 8. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Én imádom a parfümjeiket, amik tényleg parfümök és nem csak kölnik, mert azoknak tényleg hamar elmegy az illatuk. A körömlakkjaikat szintén imádom van vagy 20 féle színem, mind extratartós, másfél hét után, igénybevétellel is alig kopik, és szép színesek :) Sampont én sem szívesen próbálnék ki, mert elég hülye hajam van. :/ Tusfürdőik is jók, a habfürdőknek is finom, intenzív illatuk van, amiket rendelni szoktam, azokkal elégedett vagyok.

Ja, nemrég rendeltem superextend hosszító spirált, hát.. 2x olyan hosszúra tudom festeni vele a pilláimat! Az már más kérdés, hogy egy élet, mire lemosom, de nem pattog, tényleg hosszít, és tartós, nem hullik.

Amikre szükségem van, azok általában jók, elégedett vagyok velük.

2012. ápr. 9. 11:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

én hosszú ideig koordinátor voltam az avonnál, így folyamatosan elárasztottak egy kamionnyi termékkel, ajándékba, így akaratlanul is használtam mindenfélét.

hát, kezdem..

4es szemhéjfestékek: marhára nem túl pigmentáltak, ehhez képest az ár nem jó, bármelyik rossmann cucc körözi, még az ennél jóval olcsóbb is.

tusfilc: no comment, semmit nem lehet vele csinálni

körömlakk: drága, és lepattog, nekem nincs energiám naponta újrakenni

szemcerka: nem látok ki a fejemből tőle

szemöldökceruza: ez talán jó, de a 2 árnyalat miatt nagyon kevesen tudják használni

kézkrémek: tökéletesek.

planetspa: jó, kényeztet, jó az illata, hatásos, ezt szeretem.

anew termékek: csillog villog a nappali krém az arcomon, nem használ igazából, az éjjeli krémek még elfogadhatók

clearskin radír: tömegestől jöttek a ragyáim

hajápolási termékek: festék nem fed, sampon szárít, hab ragad. ami jó az a hajfény és hajolaj

foot works: fogalmam sincs, kenegettem én, sok változás nem volt

senses: 2 hét után úgy kiszáradt az amúgy jó bőröm, hogy rá sem ismertem

avon kid: mégegyszer biztos nem kenem a gyerekemre, ennél többet nem mondok.

habfürdők: szintén, lemezekben esett le a bőr a lábamról

skin so soft: elmegy, borotvazselé tetszik

golyós dezodorok: kritikán aluli mind

parfümök, kölnik: árukhoz képest teljesen jók.

solutions termékek: gagyi, hatástalan vacak

bizsuk: borzasztó drágák, többet láttam besárgulni a kontakt pontban pár hét alatt..

táskák: a legjobbak. imádom az avon táskákat. ennyi.

inkább fizetek többet, és maradok a loreal, dove, maxfactor, nivea márkáknál.

2012. ápr. 9. 23:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Én imádom az avon termékeket. Ha akciósak akkor megérik az árukat,nyilván ilyenkor kell venni őket. Amúgy nem drágák akciós áron de hát minden katalógus tele van akciókkal.

PL: naturals tusfürdőért nem adnék 1000 forintot de 500-600ért megéri

Szóval ha akciós,akkor nagyon olcsó,és megéri.

Borzasztó termékek az avonnál:

Color Trend körömlakkok,szempillaspirálok: csomós a szempillaspirál, a körömlakk már másnap lepattog,nem is értem ki az ahülye aki mégis veszi őket.

testpermetek: nagyon hamar elmegy azz illatúk egyáltalán nem tartósak,én csak az illatukat szeretem

2012. szept. 26. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Ja és a samponok is rosszak,nem habzanak elég jól

és a bizsuk irtó drágák és hamar berozsdásodnak

2012. szept. 26. 16:26
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Az arckrémeknél mindig oda van írva hogy milyen arcbőrre való. vagy ha nincs külön ott, akkor az minden bőrtipúsra való. Nyilván ha mélyhidrtaláó/hidratáló az száraz bőrre kell, a feszesítő érettebb bőrre. De ez nem egyértelmű nektek???

Meg hogy drágák?? Szerintem nagyon is olcsók. Sampon 400 forintért, meg parfümök 1500ért(pl:summer white) meg szempillaspirál 700(Color Trend) forintért korrektor 500ért(ColorTrend) és még sorolhatnám.. Hol veszel ilyen olcsó uccokat?? A drogériákban is a márkásabb (mivel az avon is nagy márka) samponok is 6-700 forintok szempillaspirál szinte seholnincs 1000 forint alatt a boltokban.. ÉS viszonylag jók a termékek,attól hogy nektek nem minden válik be..Lehet hogy van az avontól jobb termék is de viszont ennyiért megérik az árukat az avon termékei.

2012. szept. 27. 11:10
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó voltam. Mért pontoztok le? ez az igazság,tényleg jók és én elégedett vagyok velük, szerintem olcsó is. Mért kell lepontozni attól hogy nem vagyunk egy véleményen?? -.- szánalom...
2012. szept. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!