Most komolyan mi bajotok van az Avon termékekkel?
Ahogy elnézem az eddigi hozzászólásokat, szerintem, nem kaptatok megfelelő tanácsadást, hogy kinek melyik terméket és hogyan kell használni. Azt elismerem, hogy akcióban van megfizethető ára a termékeknek, a normál áruk az én pénztárcámnak (is) magas.
Igen, a katalógus színei a nyomdától függenek, ezért célravezető a termékminta kipróbálása, parfümöknél is, csak minimálisan tér el az illat, mert a mintát kened, a parfümöt, meg szórod a bőrödre, így más a töménysége, egyébként ugyanaz. A szempillaspirálok használatánál, pedig baktériumok kerülnek bele a tubusba, (különösen akkor, ha nem tisztítja le valaki az arcát előtte, csak pl. napközben felvisz egy újabb réteget), így előbb-utóbb elkezd csomósodni, mindegyik, nem csak az Avonos.
1-2 terméktől eltekintve szerintem jó minőségűek a termékek, bár nekem is beletelt egy kevés időbe mire megtaláltam a bőrömnek megfelelőket, pedig szépen kiírják a katalógusban, hogy melyik mire való, csak hát az enyém érzékeny, így nem volt egyszerű.
Összességében elégedett vagyok a termékekkel, másoknak is sikerül megtalálnom a nekik megfelelőket, tényleg csak 1-2 termék van, amiről esetleg lebeszélem a vásárlókat. Én szeretem az Avon termékeket. :)
Én imádom a parfümjeiket, amik tényleg parfümök és nem csak kölnik, mert azoknak tényleg hamar elmegy az illatuk. A körömlakkjaikat szintén imádom van vagy 20 féle színem, mind extratartós, másfél hét után, igénybevétellel is alig kopik, és szép színesek :) Sampont én sem szívesen próbálnék ki, mert elég hülye hajam van. :/ Tusfürdőik is jók, a habfürdőknek is finom, intenzív illatuk van, amiket rendelni szoktam, azokkal elégedett vagyok.
Ja, nemrég rendeltem superextend hosszító spirált, hát.. 2x olyan hosszúra tudom festeni vele a pilláimat! Az már más kérdés, hogy egy élet, mire lemosom, de nem pattog, tényleg hosszít, és tartós, nem hullik.
Amikre szükségem van, azok általában jók, elégedett vagyok velük.
én hosszú ideig koordinátor voltam az avonnál, így folyamatosan elárasztottak egy kamionnyi termékkel, ajándékba, így akaratlanul is használtam mindenfélét.
hát, kezdem..
4es szemhéjfestékek: marhára nem túl pigmentáltak, ehhez képest az ár nem jó, bármelyik rossmann cucc körözi, még az ennél jóval olcsóbb is.
tusfilc: no comment, semmit nem lehet vele csinálni
körömlakk: drága, és lepattog, nekem nincs energiám naponta újrakenni
szemcerka: nem látok ki a fejemből tőle
szemöldökceruza: ez talán jó, de a 2 árnyalat miatt nagyon kevesen tudják használni
kézkrémek: tökéletesek.
planetspa: jó, kényeztet, jó az illata, hatásos, ezt szeretem.
anew termékek: csillog villog a nappali krém az arcomon, nem használ igazából, az éjjeli krémek még elfogadhatók
clearskin radír: tömegestől jöttek a ragyáim
hajápolási termékek: festék nem fed, sampon szárít, hab ragad. ami jó az a hajfény és hajolaj
foot works: fogalmam sincs, kenegettem én, sok változás nem volt
senses: 2 hét után úgy kiszáradt az amúgy jó bőröm, hogy rá sem ismertem
avon kid: mégegyszer biztos nem kenem a gyerekemre, ennél többet nem mondok.
habfürdők: szintén, lemezekben esett le a bőr a lábamról
skin so soft: elmegy, borotvazselé tetszik
golyós dezodorok: kritikán aluli mind
parfümök, kölnik: árukhoz képest teljesen jók.
solutions termékek: gagyi, hatástalan vacak
bizsuk: borzasztó drágák, többet láttam besárgulni a kontakt pontban pár hét alatt..
táskák: a legjobbak. imádom az avon táskákat. ennyi.
inkább fizetek többet, és maradok a loreal, dove, maxfactor, nivea márkáknál.
Én imádom az avon termékeket. Ha akciósak akkor megérik az árukat,nyilván ilyenkor kell venni őket. Amúgy nem drágák akciós áron de hát minden katalógus tele van akciókkal.
PL: naturals tusfürdőért nem adnék 1000 forintot de 500-600ért megéri
Szóval ha akciós,akkor nagyon olcsó,és megéri.
Borzasztó termékek az avonnál:
Color Trend körömlakkok,szempillaspirálok: csomós a szempillaspirál, a körömlakk már másnap lepattog,nem is értem ki az ahülye aki mégis veszi őket.
testpermetek: nagyon hamar elmegy azz illatúk egyáltalán nem tartósak,én csak az illatukat szeretem
Ja és a samponok is rosszak,nem habzanak elég jól
és a bizsuk irtó drágák és hamar berozsdásodnak
Az arckrémeknél mindig oda van írva hogy milyen arcbőrre való. vagy ha nincs külön ott, akkor az minden bőrtipúsra való. Nyilván ha mélyhidrtaláó/hidratáló az száraz bőrre kell, a feszesítő érettebb bőrre. De ez nem egyértelmű nektek???
Meg hogy drágák?? Szerintem nagyon is olcsók. Sampon 400 forintért, meg parfümök 1500ért(pl:summer white) meg szempillaspirál 700(Color Trend) forintért korrektor 500ért(ColorTrend) és még sorolhatnám.. Hol veszel ilyen olcsó uccokat?? A drogériákban is a márkásabb (mivel az avon is nagy márka) samponok is 6-700 forintok szempillaspirál szinte seholnincs 1000 forint alatt a boltokban.. ÉS viszonylag jók a termékek,attól hogy nektek nem minden válik be..Lehet hogy van az avontól jobb termék is de viszont ennyiért megérik az árukat az avon termékei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!