FONTOS! Zöldes árnyalatú lesz a hajam, ha befestem a világos szőke hajam egy dohány aranyszőkére, mert azt olvastam, ha 2 árnyalattal sötétebb felléphet az, hogy zöld lesz?
A visszapigmentálás szerepe
Amikor festett világos hajszínt szeretnénk sötétebbre festeni, fontos betartani a visszapigmentálás szabályait. Ha 2 árnyalatnál többet szeretnénk sötétíteni vagy szőkített hajat festünk, mindig vissza kell pigmentálnunk!
Ha festett extra világos szőke hajszínű vendégünk haját visszapigmentálás nélkül festjük 2 árnyalattal sötétebbre, az zöldes árnyalatot fog adni, illetve a hajszín egyszerűen „lecsúszik” a hajról két-legfeljebb három hajmosás után. Ennek oka, hogy a barna festékben lévő pigmenteknek nincs mihez kapcsolódniuk, így a festék fizikai színezőként működik a hajon.
Ezt találtam neten, ma festem a hajam...mi lesz, ha zöld hajam lesz? Most kb 10es árnyalatú...és 7.37es lesz, amivel festem, zöldes lesz tényleg?:///
Most ilyen a hajszínem, erre szeretnék egy 7.37es ammónia mentes festéket (BES fodrászkellékes) felvinni 6%-os oxival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!