Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Remington s 2044 teflonszálas...

Remington s 2044 teflonszálas hajvasalóról vélemény?

Figyelt kérdés
Hajvasaló vásárlás előtt állok, érdekelne olyan válaszadók véleménye akik tulajdonában van ilyen hajvasaló. Nem ég a teflonszálas bevonatba a hővédő?

2012. ápr. 6. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem olyan van, mert az eléggé tönkre teszi a hajat. Kerámiás kell amin még van valami bevonat. De a legjobb ha bemész a boltba és megérdeklődöd az eladót.

2012. ápr. 6. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom...igazából nem boltból tudnám megvenni, hanem egy magánszemélytől, méghozzá nagyon kedvező áron, láttam róla millió képet amiken látszik, hogy nem volt használva szerintem egyszer sem. Csak ettől félek, hogy a hővédő majd bele fog égni a szövetbe...
2012. ápr. 6. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
(előző vagyok)akkor szerintem vedd meg annyira csak nem rossz.(a remington jó márka) csak vegyél hozzá hővédő sprayt és ne használd nagyon gyakran
2012. ápr. 7. 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:
mindennapi használatra venném...meg amúgy is ha már egyszer megveszem, nem azért veszem meg, hogy nézegessem, hanem hogy használjam is :D csak ettől félek hogy bele fog égni a szövetbe a hővédő...ha meg nem használok hővédőt akkor meg úgy fog kinézni a hajam mint a szénakazal...
2012. ápr. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!