Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hajvasalóról?

Figyelt kérdés

[link]

Nemrég ilyet kaptam.Van hajvégápolóm meg hőállóspray-em is ,de miután megcsináltam nem lett olyan egyenes,mint mondjuk ahogy a fodrász csinálja.Fél óra múlva majdnem olyan hullámos volt a hajam,mint vasalás előtt.

2012. febr. 10. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ez nálam a gagyi kategória már bocsi és nem az ára miatt. 2-3 ezer forinttal drágábbért már kaphatnál Remingtont, ami 100szor jobb.
2012. febr. 10. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
teljesen egyetértek az előttem szólóval
2012. febr. 10. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem imetec bellissima B5901 van és nagyon bevált. 6-7 ezer körül lehet már kapni. Az enyém már kb 4éves és ugyanolyan jó, mint az 1. napon. De ugye kinek mi válik be. Az viszont tény, ha tényleg szép, tartósan egyenes hajat szeretnél, akkor nem éri meg spórolni. Nyilván nem mindenkinek telik tizen-huszon ezres termékekre, de 6-7 ezer körül már jókat lehet kapni. Amiket nagyon dicsérnek: Remington, bellissima, rowenta..

Itt sajnos igaz, hogy a drágább jobb.

Remélem segítettem :-)

2012. febr. 11. 16:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :)
2012. febr. 11. 17:03
 5/10 A kérdező kommentje:
És igen,szerintem is gagyi...karácsonyra kaptam nevelő apumtól :) Majd titokban veszek egy másikat magamnak :)
2012. febr. 11. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért rendes tőle :-) A férfiak nem értenek ezekhez és szerintem észre sem fogja venni, hogy amit veszel, azt nem ő vette :-)
2012. febr. 11. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és a tetejét először tűzd fel, csak vékony tincsenként vasald!
2012. febr. 11. 17:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.Igen,azt én is tudom :P Még egyszer köszönöm a válaszokat :)
2012. febr. 12. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
nekem ed hardy-m van sokkal jobb mint a gagyi reington:P
2012. febr. 12. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Remingtonban nagyot csalódtam.. 2 és fél évet bírt, nem használtam agyon és bedöglött... Pedig 13000,- kiadtam a szettért.. Úgyhogy ezek után a nem istenített márkát részesítem inkább előnyben:(..
2012. febr. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!