22/31 anonim válasza:
Sajnálom de nem nagyon jön be! Inkább a felzselézett hajú fiúk vagy akinek oldalra van fésűlve és sima! Sajnálom!
23/31 anonim válasza:
Nekem alapból nem jönnek be a hosszú hajú fiúk,se egyenes, se göndör hajjal,szóval nekem nagyon nem tetszik.
24/31 anonim válasza:
szerintem fiúnak túl hosszú, de ízlések és pofonok... :)
25/31 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, amúgy is gyengéim a hosszúhajú srácok! 21/L
26/31 anonim válasza:
Nálam ez a max. hossz: [link]
Szerintem egy ismeretlen számára az említett adam-es haj igencsak gáz, olyan "lászló attila feeling"(csillagszületikes tudod!xD)
Szerintem neki is gáz... nem áll jól neki..
26 n
28/31 anonim válasza:
Cuki, nekem ez volt az első gondolatom :)
20/L
30/31 anonim válasza:
Nem minden lánynak jön be. Sőt nekem a hosszabb inkább bejön. Volt már párom akinek ilyen göndör haja volt DE NEM ilyen hosszú!!!!!! Ez már gáz...........
A jelenlegi páromnak is hosszabb haja van, neki az áll jól, de azért ez a hosszúság és még be is van lőve neki mint egy nőnek.... ez b.zis és szerintem igénytelen is.
Vágasd le, de ne 2 centire ha nem áll jól a rövid haj neked. Mondjuk fedje még a füledet az is hosszabb mégsem ilyen b.zis.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!