Hogy nőhet meg gyorsan a haj?
Figyelt kérdés
Közép hosszú hajam van..és nagyon szeretnék hosszú hajat. Sajnos nagyon törik, próbálom minél egészségesebben ápolni, de nem nagyon megy. Valaki nem tudna valami jót a hajamra, amitől megnő?2012. ápr. 4. 22:30
1/5 anonim válasza:
Ricinusolaj. Ha növesztésre szeretnéd használni, akkor a tövére tedd, ha pakolásként akkor az egész hajadra, sokat segít a töredezett hajon, amellett hogy növeszti.
2/5 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy a Bánfi hajszesz meg a Ricinus olaj növeszti a hajat, bár nekem még semmi változás...:) De azért érdemes kipróbálni.:))
4/5 anonim válasza:
Egy hónappal ezelőtt voltam a fodrásznál, nem az ő hiája, hülye a hajam nem állt jól a rövid így eldöntöttem megnövesztem (elfoadható korona: 5-6 cm-nél)
5naponta ricinusolaj órákig rajtahagyva, utána bánfi sampon és balzsam használata... emellett mindennap bevettem 1-2 Biovanne vitamint is... nagyon durván megnőtt! 1 hónapja és egy hete volt pont a hajvágás és 10 cm-t nőtt!!!
addig állandóan vasaltam, hogy valahogy kinézzek, és nem ártott meg neki a vasalás...gondolom a ricinus gondoskodott róla! :)
és ráadásul göndör hajam van.. a rövid hajjl úgy néztem ki mint egy részeg rocker vag ymint egy nagymama.. de most a régi..:)
ricinusra, bánfira, biovannéra esküszök!
5/5 anonim válasza:
Ja, persze.. mégis kivel akarod bevetetni azt, hogy kb 37 nap alatt nőtt 10 centit a hajad? 1 hét alatt 3,7 centit nőtt? Ott valami hajnövekedési rendellenesség van.. én a helyedben ennyire nem örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!