Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászhoz illik zsíros...

Fodrászhoz illik zsíros hajjal menni?

Figyelt kérdés
húgom megy holnap festetni. Azt állítja, h neki mondta múltkor a fodrász(mikor vágatni ment) h feleslegesen mosta meg előtte, megmossa ő úgyis. Most megy festetni és megint nem akar hajat mosni, de szerintem meg ez illetlenség. Vagy festés előtt is megmossa?
2012. ápr. 4. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
festésnél tényleg jobb ha nem frissen mosott a haj.
2012. ápr. 4. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt mondta egyszer a fodrász, hogy jobb lett volna, ha nem mosom meg festés előtt, utána már mindig mosatlan (pár napos) hajjal mentem.
2012. ápr. 4. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
bizony frissen mosott hajon nem is fog úgy a festék plusz szárít is úgy kegyetlenül! mindig 2-3-4 napos fejjel megyek festetni,egy fodrászhoz járok nem dícsér minden alkalommal de először mentem megdícsért érte:))
2012. ápr. 4. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Az enyém direkt szólt egy vendégnek, hogy az ő kedvéért ne mossa meg, mert marni fogja a fejét a festék.

Én nem szoktam előtte megmosni, amúgy is 3 naponta mosok hajat, de ha negyedik nagy megyek fodrászhoz, akkor ő mossa meg.

Inkább úgy mondanám, hogy ne legyen friss a hajad, de egy hetes sem, csak kicsit legyen zsíros.

2012. ápr. 5. 07:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Festésnél tényleg nem jó a frissen mosott haj, akkor inkább 3-4 napos a jó.

Én nem festetem a hajam, de amikor megyek fodrászhoz mindig úgy időzítem, hogy előtte 1-2 nappal már nem mosok hajat. Hetente 2x szoktam hajat mosni.

Pont a múlt héten csütörtökön mentem fodrászhoz és én szerdán szoktam hajat mosni. Oké, kicsit zsíros volt a hajam, de nem mostam meg, úgy voltam vele, hogy azt a fél napot kibírom majd úgy is. Ráadásul nekem nagyon könnyen zsírosodik a hajam, és ha méggyakrabban mosnám, még inkább zsírosodna (tapasztalat).

Mivel előre be kell jelentkeznem és általában csak kb. egy hétre előre tud időpontot adni, mindig úgy variálom a hajmosásokat, hogy pont fodrász előtt ne mossak, de ne is full zsíros fejjel menjek. :)

16/L

2012. ápr. 5. 09:18
 16/16 anonim válasza:

1nem károsodik jobban a haj ez tévhit, a fejbőrödnek nem tesz jót ha a kis faggyúrèteget lemosod akkor csípnè a festèk.

Az a dolga a fodràsznak, hogy zsìros hajat mosson azèrt kapja a pènzt? Azèrt fizetsz, hogy kapj egy egyedi szìnt vagy gyönyörű fazont azèrt tanult ès jàr tovabb kepzesekre es jarulèkot vizet rezsit es stb nen azert h zsiros fejet mosson! Nos ha igènytelen vagy menj oda zsìros fejjel de nem illik nyilvàn nem kell frissen mosni de ne tocsogjon a fejed a zsìrba NEM illik!

2018. márc. 22. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!