Kunkly kérdése:
Mit ajánlotok? Nemsokára lessz tabló fotozásom és nemtom mien haj és smink lenne jo oda?
Figyelt kérdés
hosszukás arcom van..(szemüveges vok)2012. ápr. 4. 17:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbálgass vagy kérj véleményt egy fodrásztól/sminkestől.:)
2/4 anonim válasza:
Szia!Nekem nem rég volt.Nekem mindenki azt tanácsolta hogy úgy legyen a hajam,ahogy általába lenni szokott (tehát ha kiengedve szokott lenni,akkor ne legyen felkontyozva,mert az nem te lennél.)
Egyetértek az előzővel,a fodrász és a kozmetikus látja, hogy milyen illik az arcodhoz.
3/4 anonim válasza:
nekem is most volt 2-3 hete..
nekem úgy volt, mint ahogy szokott általában lenni, simán kivasalva, bár fodrásszal csináltattam meg.. :)
amelyik osztálytársam viszont begöndöritette.. vagy kontyoltatta nagyon természet ellenes volt, szerintem nem is volt szép.! :)
4/4 anonim válasza:
ja és a sminket se vidd túlzásba, mert öregít!
húzd ki a szemed, szempillaspirál, szájfény, esetleg alapozó meg egy halvány szemfesték..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!