Hogyan hozzam helyrd az arcom 5 nap alatt? FontoSs lenne. Pattanásos, száraz is meg zsíros is, meg van ahol hámlik, sebes.20L
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 21:40
1/3 anonim válasza:
Ismerős probléma :/ Nekem is mindig ez a gondom. Ha valami megoldást találsz rá, légyszíves írd meg nekem is :)
Mondjuk nekem ez időszakos dolog, legtöbbször semmi baja az arcomnak, de van amikor meg olyan lesz, mint a tiéd..
Am én neogranormonozom éjszakára, reggel arcradír, nyugtató, mattító arckrém. Vagy valami kombinált bőrre való.. :)
3/3 anonim válasza:
5 nap alatt...kozmetikus, ha nincs kereted elmenni, akkor otthoni kamillás gőzölés, az "erősebb" pattanásokat kinyomkodhatod,arcradír, hidratálás+ aloevera gél az arcodra az sgeít neki rendbe hozni elég gyorsan, illetve arcpakolás, nézd meg takács nóri-hogyan legyek jó nő videóit, ott vannak jók pattanások ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!