Sok hajvasalástól nagyon eltörezedett a hajam. Kibpróbáltam már pát dolgot, de nagyon nem segítenek. Valaki valami konnyű és hatékony módszert nem ismer?
22:59-es, előző válaszoló vagyok.
Azt elfelejtettem, hogy próbáld meg csak hetente egyszer, vagy kétszer vasalni!
Én azt csinálom, hogy hajmosás után (3-4 naponta szoktam mosni) kivasalom az egészet, és utána minden reggel csak annak a pár tincsnek a tövét, amik a fürdéstől begöndörödtek. És így sokkal jobb. =)
A hosszú válaszos vagyok. =)
Ha esetleg még van/lesz kérdésed, nyugodtan írj üzenetet, mert azt gyakrabban nézem, mint azokat, amikre válaszolok.
Ha esetleg tudsz angolul nézhetsz pl. youtubeon is ilyen hajas videókat, én is onnan szedtem az ötleteim nagy részét, mert vannak lányok, akik rengeteg ilyen hasznos tippet feltesznek és ők még illusztrálni is tudjak. =)
(hosszú válaszoló vagyok)
Hát én is ezt hittem amúgy, de akkor is elmúltak róla a töredezések, szóval nem tudom. Amúgy szerintem lehet olyan, hogy összeforr, de nem nagyon értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!