Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha szőke leszek, megint...

Ha szőke leszek, megint tönkre megy a hajam?

Figyelt kérdés

Az eredeti hajszínem barna, de 4 évig szőke voltam, és imádtam, de sajnos a hajam nagyon tönkre ment. A boltban vett hajfestéket használtam és nővérem festette mindig. Most ismét szeretnék szőke lenni, és érdeklődnék, hogy van e valami megoldás arra, hogy szőke lehessek, de ne menjen tönkre a hajam.

Vannak ezek a hab állagú hajfestékek, azokkal esetleg?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 1. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy tönkre megy a hajad azokkal is,ne erőltesd szerintem.
2012. ápr. 1. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
most milyen színű a hajad barna? Amúgy egyszerű is meg nem is a dolog:) Én is sok évig voltam szőke és hülye fejjel fekete lettem. Aztán utána fokozatosan fodrászom segítségével úgy kiszőkültem hogy nem károsodott,ezt sapkás melírral oldottuk meg,de egy közép és világos barna hajnál elég a fokozatos leszívás és a frissítő hajvég vágás! Miután elérted a kíván hajszínt 1. felejtsd el ezeket a hab állagú hülyeségeket mert ezek a hajtöveket nem fogják be normálisan,inkább egy olyan embernek való aki barna hajú és szeretne más árnyalatú lenni,magyarul árnyalónak,színezőnek tökéletes csak. 2: Hajfestésnél ne vegyél rossz minőségűt ha ragaszkodsz drogériáshoz akkor garnier color and naturals termékeit ajánlom ő nagyon jó,vagy ha a legjobbat akarod fodrász boltba veszel festéket (alfaparf nagyon jó!). 3: a hajtövekre kend csak fel mindig a festéket először 30-35 percre ahogy a festék megkívánja és a végeire csak 5 percre vidd fel a festéket. Ha ezeket betartod nem fog károsulni a hajvégeid! Ha érdekel még valami infó szólj:) Remélem tudtam segíteni!
2012. ápr. 1. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megfogadom, amit írtál, de én most mindenképp fodrásszal akarom festetni a hajam. Ő vigyáz rá, ahogy tud! A hajam világos barna.

Akkor a fodrászom biztos tudni fogja, hogy mit hogyan, igaz? Beszélek vele mindenképp, mielőtt belekezdek!

Még egyszer köszi, sokat segítettél:)

2012. ápr. 1. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Énis azt írtam,először érd el fodrásszal a kívánt hajszínt, utána otthon festés:) lehet elsőre nem fog menni de ne csüggedj,világos barna hajnál hamar, 2-3 alkalom után gyönyörű hajad lesz:) Szívesen!:)
2012. ápr. 1. 22:10
 5/7 A kérdező kommentje:
És még annyit kérdeznék, hogy mennyi időnként kell, újrafesteni? Vagy elég csak a tőfestés is?
2012. ápr. 1. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
hát figyi minden festés tőfestés mert tényleg a végeire csak 5 percre szabad felvinni szóval az egész hajat soha ne fesd be egyszerre mert akkor tényleg tönkremegy( én tapasztaltam). 3-4 hetente festem amúgy és egézséges a hajam:) Nagyon nem csípem a lenövést azért:)
2012. ápr. 1. 22:24
 7/7 anonim válasza:
Én is szőke vagyok.Egy ideje ugyanolyan hajfestéket hasznélok, mert nagyon bevált.Egyáltalán nem tette tonkre a hajamat. Nem tudom így,hogy milyen szőke gondolsz platina esetleg sötétebb. Mondjuk nálam az is szerepet játszik,hogy ígyis szőke a hajszínem csak ,,világosítom".Lehet,hogy ez a te esetedben azért más mert barna a hajad. Milyen hajfestéket használsz ?
2012. ápr. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!