Hogy hullámosítsam vállig érő hajamat?
Kicsit váll alá ér és egyszer be volt hullámosítva és nagyon jól állt.
Videóknak is nagyon örülnék esetleg amin rövid hajat hullámosítanak...
Fond be a nedves hajadat és hagyd úgy egy éjszakára. Reggel kibontva, ritka fogú fésűvel vagy az ujjaiddal átfésülve szép hullámos lesz a hajad. Értelemszerűen minél többe fonod be a hajad, annál hullámosabb lesz. :)
Vagy a nedves hajadat tincsenként tekerd fel csigákba (mintha sima egyszerű kontyot akarnál csinálni) és hullámcsattal és/vagy szilikongumival rögzítsd. Hagyd így éjszakára, majd reggel bontsd ki és az ujjaidal igazgasd meg.
Alufóliát gyűrj össze, de úgy hogy levegős legyen és tincsenként csavard alufóliára a hajad. Ahogy az előzőeknél, itt így hagyd így éjszakára, s reggel igazgasd meg a hajad.
Logikusan a csigás és alufóliás módszernél is minél kisebb tincsekkel dolgozol annál hullámosabb lesz.
A végén, ha akarod lakkal, vagy egy kis waxszal rögzítheted.
Szívesen! :)
Majd írj, hogy bevált-e.
Én már próbáltam ezeket, de sajnos nem olyan lett az eredmény, mint vártam. a fodrászom szerint azért, mert rengeteg hajam van. Ma voltam nála, meg lett ritkítva, úgyhogy most megint bepróbálkozok majd. Mégiscsak jobban hangzik a természetes hullámos haj (és jobban is állna), mint a hajvasalás, ami még károsítja is a hajat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!