Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nem fogta be rendesen a...

Ha nem fogta be rendesen a hajamat, csak a tövét, de az árnyalat sem az amit szerettem volna?

Figyelt kérdés

Fessem be ugyanezzel csak a hosszát és utána más festékkel? Ez volt amúgy a festék:

[link]

De sötétebb lett pedig középszőke vagyok.

Vagy próbálkozhatok más színűvel?

Mennyi idő után festhetem ismét?

köszi

2012. márc. 26. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:

először is mi volt az eredeti hajszíneed? miből akartál ilyen lenni? első festés volt vagy utófestés?

Mert ez nem egy erős hajfesték,ez egy színező erősségének felel meg.

Írj légyszi és még írok!

2012. márc. 26. 10:12
 2/9 A kérdező kommentje:

írok, köszi! :)

Természetes középszőke hajamra festettem, válligérőre. 30 percig volt rajta plusz a tövén, ott erősebb is lett. Első festés. Vöröses szőkés árnyalatot szerettem volna, nem túl sőtétet.

ilyesmi volt eredetileg: a bal oldali, csak nem ilyen fényes, kicsit hamvas

[link]

és pl ez tetszik:

[link]

2012. márc. 26. 15:29
 3/9 A kérdező kommentje:
nekem a loreal borostyánszőke is nagyon tetszik a dobozon. szerinted az mennyire lenne rikító? szépen mutatna?
2012. márc. 26. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:

hát ahogy elképzelem az eredeti hajszíned sokkal szebb mint amit el akarsz érni az nagyon vörös beütésű:)

ez nem teccik?:

[link]

vagy ez?:

[link]

én most ezzel fogom ezüstszőkére jövőhét pénteken befesteni:)) reklám alapján nagyon felcsigázott,mert imádom a garnier hajfestékeit sose csalódtam még benne csak eddig a color naturals családját használtam:)

2012. márc. 26. 15:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Biztosan szép leszel, ha már így tudod, hogy az jó fajta festék! :)

lehet,hogy igazad van :) az opálszőke szép, a másik kicsit sötét. akkor azt mondod ezek jó festékek? gondolkozom rajta, köszi! Nem tudod véletlenül, hogy a schwarzkopf palette color & gloss fénylő méz milyen? van itthon 2 dobozzal, az vajon milyen lenne ha rákenném? Vörösest ne szőkítsek, igaz? inkább fodrász?

2012. márc. 26. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
palette nekem sosem jött be, nem azt kaptam soha amit szerettem volna, mindig csalódtam benne van akinek bevállik nekem nagyon nem:( Hogy jön ide a vöröses szín?:O vöröses a hajad? Amúgy köszi:)
2012. márc. 26. 18:28
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, ettől a "fahéj kollekciós aranyszőkétől" aranyszőke nem lett, csaksötét szőke és a fénye lett fahéj...
2012. márc. 26. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
hát a sötétszőkét még nyugodtan próbálkozhatod otthon festeni,de van rá kereted persze hogy a fodrászt is ajánlom, hiszen utána már tudod bármivel festeni amiket ajánlottam pl! De fodrász nélkül is sikerülne szerintem!
2012. márc. 26. 18:34
 9/9 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a segítséget!! azt hiszem még alszom rá és megmosom párszor, hogy mennyire kopik:)
2012. márc. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!