Ricinus olaj! Akik használják, tudnátok segíteni?
Felhívtam a gyógyszerésznőt a riinusolajjal kapcsolatban. Megkérdezte mire kell, mondtam, hogy a hajamra. Aztmondta, hogy attól ösze fog ragadni, BÜDÖS lesz, és annyira ZSÍROS, hogy azt sosem fogom tudni kimosni belőle.
Kedves használók!
Mi a véleményetek erről? Megéri megvenni hajnövesztés céljából? Nektek mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Amióta használom kevésbé zsírosodik a hajam... amikor nem használom mert kimarad egy alkalom akkor pedig rettentő hamar zsírosodik... szóval erről ennyit. :-D
Nekem nem ragad és nem is büdös... de ugye mindenki haja és ízlése más.
szia!
Hát én is a napokba vettem elösször ricinus olajat, bekentem vele a hajtövemet és az egész hajamat, körbetekertem fóliával majd raktam rá egy törölközöt, 2 órát volt rajta kb a hajamon, ezután mentem hajat mosni 2 szer megmostam samponnal, majd azért raktam rá egy kis balzsamot mert az én hajam nagyon száraz mindig, azt is kimostam, visszatekertem egy sima törölközöbe még kb fél órára a hajam mert nem szeretem egyből száritani :) megszáritottam, és sokkal szebb volt a hajam mint eddig szokott lenni. Másnap reggel munkahelyen megkérdezték hogy mit csináltam a hajammal mert hogy milyen puha meg szépen csillog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!