Ricinus olaj szájra?
Nem ajánlom, elég rossz íze van, és szájon át inkább hashajtónak használják, bár ekkora mennyiségnek biztos nem lenne még hatása, de na. :D
Az olaj amúgy sem hidratál magában. És a labello sem rossz amúgy, csak épp nem jól használják az emberek. :) Ha épp egészséges a bőröd, akkor kell használni, és megelőzi a kiszáradást. ^^
Ami nekem bevált, ha már megtörtént a baj, az a sok ivás elsősorban, meg kívülről a méz (de csak 5 percig hagyd rajta, hajlamos utána már szárítani inkább az is), illetve a sima Nívea krém (éjjelre jó vastagon kend fel). Esetleg Primus ajakápolót tudok ajánlani, patikában kapható potom pénzért, meg a Carmexet dicsérik sokan még.
Én is azt mondom, h a Carmex. De nem a kicsavarós, nem a tégelyes, hanem a tubusos... Nekem már annyira száraz volt a szám, h beszélni nem tudtam, mert tiszta seb volt. Ez az egy tudta helyrehozni, már az első felkenésnél...
19/L
Én a blistexre esküszöm. Nagyon ki volt száradva a szám, délután vettem a dm-ben egyszer bekentem vele a számat és sokkal puhább azóta a szám, pedig még csak egyszer használtam. Ráadásul most akciós és 500Ft, máskor 6-700Ft körül szokott lenni.
Házi praktikaként pedig a mézet tudom ajánlani. Amikor nagyon ki van száradva a szám szoktam olyat is, hogy a nedves fogkefével óvatosan átdörzsölöm a számat (mintha leradíroznám) és utána bekenem mézzel, kb. 5-10 perc múlva lemosom és a szám nagyon jó puha. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!