Suzana92 kérdése:
Véleményeket szeretnék kérni azoktól a lányoktól akik már festették a hajukat ezzel a festékkel : Garnier Color Naturals,110-es extra világos természetes szőke?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 14:10
1/18 anonim válasza:
Én garnier color naturals ultra világos hamvasszőkével festem sokszor,imádom:)
2/18 anonim válasza:
az anyukám ezzel festi már évek óta a haját szerintem ezzel mindent elmondtam,én már mondtam hogy nem akarja e lecserélni de azt mondta nem mert neki ez nagyon bejön és tényleg szép (:
3/18 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm,hogy írtatok,de nem csak ez lenne a kérdésem...hanem,hogy már nagyon régóta keresem a megfelelő szőke hajszínt..sajnos utoljára mikor festettem egy sötétebb árnyalattal vöröses lett kicsit ami mostanra már kikopott de még mindig látszik...szóval szerintetek ha ezzel a festékkel festembe milyen lesz az eredmény?mutatnék képet is de nemtudom ide h tudom fölrakni..
2012. márc. 28. 17:02
4/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
szerintem túl sötét a hajad nem biztos hogy rögtön szépen befogná! miért nem mész fodrászhoz?
7/18 A kérdező kommentje:
Hát ez elég bonyolult...mert az egyik legjobb barátnőm fodrász akihez járok is és vele is festetem a hajam...nagyon jó fodrász frizura,hajvágás szempontjából...de ahogy észre vettem a festékekhez nem nagyon ért..megbántani meg nem akarom... :S lehet be se festem inkább..
2012. márc. 29. 12:07
8/18 A kérdező kommentje:
és ha hamvas szőkével próbálnám ki akkor szerintetek milyen lenne?mert nem akarok nagyon világos szőkét sem,hanem pl.ilyet :
2012. márc. 29. 12:39
9/18 anonim válasza:
akkor én a helyedben azt csinálnám hogy bemennék egy jó fodrászkellékes szaküzletben és segítséget kérnék az eladótól! Ők értik a dolgukat nagyon, meg fogják mondani hogy mi kell a hajadra! ilyen esetben ne a drogériás hajfestékekre támaszkodj hiába jó a garnier, hanem kérj egy szakértőtől segítséget! Sok sikert!
10/18 A kérdező kommentje:
oké,köszi!
2012. márc. 29. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!