Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Újra elkezdtem hasznáni az...

Újra elkezdtem hasznáni az AKNESOLT, de kipirodosik tőle az arcom és viszked. Régebben mikor használtam nem volt ilyen. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pattanásos még a bőröd? Hány éves vagy? Esetleg tudok segíteni. KOzmetikus Kati
2012. márc. 28. 01:03
 2/7 A kérdező kommentje:

igen pattanásos,

17,

nekem csak az aknesol hozta rendbe az arcom,mikor régebben használtam,ilyen nem fordult elő,csak pár honap után,most meg első alkalommal.

2012. márc. 28. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

igen, el fog múlni, persze, hogy elfog.

Azért vörösödik ki, mert már rég használtad. A bőr stesszként éli meg az új krémeket, mert ilyen, ezért kipirosodik, stb.

Ha régen jó volt, akkor most is jó lesz, csak hozzá kell szoknia a bőrödnek újra. És nyugi, el fog múlva. Gondolj arra, hogy ha megnyomódik a bőröd, az is elmúlik. A hegek is egy idővel elmúlnak, pedig az sebből alakult ki. Egy kis kipirosodás bőven elmúlik, ez nem rosacea.

2012. márc. 28. 13:27
 4/7 A kérdező kommentje:
ide is leirom,hogy a vermix nekem nem vált be!
2012. márc. 29. 13:01
 5/7 anonim válasza:
honnan szereztél aknesolt? én legalább 10 patikában voltam az elmúlt 2 napban és sehol se volt, azt mondták, nem gyártják már...
2012. márc. 29. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
2012. márc. 30. 11:39
 7/7 anonim válasza:
úristen köszönöm szépen, nem is tudod mennyit segítettél!!:)
2012. ápr. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!