Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezért hullott a hajam? Itt...

Ezért hullott a hajam? Itt lehet próbát végezni?

Figyelt kérdés

fél éve kb. befestettem hennával a hajamat vörösre 3x is. hamar kikopott, ennek örültem, mert nem akartam állandóra. előtte is hulldogált a hajam, de utána rendesen hullott. nem tudom, hogy a hennától-e, mert sok stressz ért akkor és az időjárástól is lehetett. ez volt a festék:

[link]

most szeretnék megint pár hétig vörös lenni. viszont nem akarom, hogy hulljon a hajam. ha a tarkómon befestek egy tincset, azzal le lehet ellenőrizni, hogy a festéktől hullik-e? légyszi adjatok valami tippet...

2012. márc. 27. 21:08
 1/3 A kérdező kommentje:
azt nem irtam, hogy már nem hullik kb 2 hónapja...
2012. márc. 27. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
szia nekem is hullik és én is ezt használtam,de nem tudom hogy emiatt e mert én már 4 hónapja nem használom és továbbra is hullik
2012. márc. 27. 23:00
 3/3 A kérdező kommentje:
szia.köszi a választ. aha, akkor ettől. nekem is hullott még 3-4hónapig utána, nemrég múlt csak el. akkor meg tudlak nyugtatni, h el fog múlni. tegyél sok tápláló dolgot a hajadra, ne mosd naponta, ne rángasd, és lehetőleg használj néha ricinusolajat. nekem nem tudom ezektől-e, vagy csak attól, h eltelt pár hónap, de elmúlt a hullás. többet ne használd szerintem, én sem fogom, bármilyen jól is áll az a szin.
2012. márc. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!