Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most szeretném először kipróbá...

Most szeretném először kipróbálni a ricinusolajat de azt olvastam h volt akinek hullott tőle a haja. Ti mit tudtok erről?

Figyelt kérdés
Most szeretném először kipróbálni a ricinusolajat mivel már sokan ajánlották. Próbáltam utána nézni néhány dolognak(használata, ára , hatásai, stb.) és itt a gyakorikérdéseken azt olvastam h volt akinek csomókban hullott tőle a haja. Nektek is ilyet volt tapasztalatotok vagy ismertek olyat akivel ez történt a ricinusolajtól?
2012. jan. 6. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem hullott tőle a hajam, egyáltalán. Nőtt a hajam, nagyon szeretem :) 1 hónapja használom. 17/L
2012. jan. 6. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi :)

és ha száraz a hajam (nem nagyon) akkor az egészet kenjem be vele?

2012. jan. 6. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:

én is ki akarompróbálni....de kicsit félek mert tényleg irták páran hogy hullik a hajuk..

amugy te mennyiért vetted? mert azt is hallotam hogy valahol nem is adják ki

2012. jan. 6. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden gyógyszertárban kiadják, egyébként meg nem fog tőle hullani a hajad, ne aggódj.

Ne az egész hajadra rakd rá mert akkor egy használat alkalmával elhasználsz egy üvegcsét. Csak a fejbőrödre.

2012. jan. 6. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként én arra tippelek, hogy lehet valakinek azért hullott tőle a haja, mert sokat használta.

De nem tudom a lényeg, hogy tényleg nem szabad sokszor használni.

2012. jan. 6. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:

én 400 Ft-ért vettem gyógyszertárban

köszönöm a válaszokat=)

2012. jan. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!