Mivel tudnám elérni, hogy ilyen legyen a hajam?
Ilyen hajat szeretnék. A mostani hajam vörös, a mellem közepéig ér. Ugyebár be kéne festenem először is és gondolom póthaj kéne, de nem tudom, hogy a póthaj mennyire fog illeni a saját hajamhoz, miután befestem, illetve, hogyha olyat veszek, ami csak felcsatolhatós, akkor azt be lehet-e festeni, ha esetleg nem találok olyan színűt, ami megegyezne a saját hajammal (mert ennél egy kicsit világosabb barnát szeretnék, még nem tudom pontosan milyet)?
Hallottam hőillesztéses hajhosszabbításról, illetve felvarratásról, de ezek nagyon drágák nem? És ha jól tudom a műveletet pár havonta meg kell ismételni. Olcsóbb módszerre lenne szükségem.
Ha megtudnátok mondani, hogy hogyan tudnám elérni, hogy ilyen hajam legyen nagyon megköszönném :))
Ha üzleteteket is tudtok mondani, akkor olyan kellene, ami Debrecenben van vagy a közelében.
Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!