Még sose voltam, és most se főleg a barnulás miatt megyen, inkább hogy a bőröm szép legyen. (arc, hát. tudjátok, hogy mire gondolok). Sminkkel szabad menni? Előtt fürödjek vagy felesleges? Sose voltam, és nem tudom milyen. Az nagyon ciki, hogyha én tangában szeretnék lenni/menni? Hajamat gondolom fogjam össze. :P
Elég fehér bőrű vagyok, mennyire kéne mennem? Vagy ott tudnak majd ebben segíteni?
alapozóval semmiképp ne menj,szemsmink az maradhat! fürdés lényegtelen én utána szoktam! ha akarsz tangavonalat menjél abba nyugodtan én nem szoktam :) Vállig érő hajam van én feltűrőm csak a fejem felé(fekvőbe,állóba mész akkor fogd össze) először kezd 5 perccel,következő héten is 5 percre,aztán emeld 8 percre és utána már mehetsz 10-12 percre is! De amúgy tényleg megmondják mennyire menjél,ránézésre is ha nem holmi pénzvadászok csak! Ha van még kérdésed szólj!
2012. márc. 26. 20:40
2/12 anonim válasza:
sminket le kell mosni
utána fürdéssel min 4 órát várni kéne, szóval előtte fürödj ha tudsz
lehetsz tangában, nemi szerveknek nem ajánlatos kapnia azért
fokozatosan növeld, és segítenek is majd
2012. márc. 26. 20:42
3/12 anonim válasza:
Nem ajánlatos sminkkel az arcodon menni.
Nem szükséges előtte lezuhanyoznod, esetleg egy alaposabb testradírozást elvégezhetsz szolizás előtt.
Miért lenne ciki tangában szolizni? Mondjuk ha nem szeretnéd, hogy megmaradjon a nyoma, akkor meztelenül szolizz.
Igen, ajánlatos a hajat összefogni. :)
Ha a szoliban dolgozó csajt megkérdezed, hogy mennyit javasol, akkor jársz a legjobban. Én szintén világos bőrű vagyok és 2-3 naponta járok 7 percre (állóba).
2012. márc. 26. 20:43
4/12 A kérdező kommentje:
Ohh, köszi a gyors válaszokat.:)
Számítsak először arra, hogy pirulni fogok?
Milyen gyakran kellene majd járnom, ha nem akarok csoki lenni, csak olyan szép egészséges színű? Vagyis, hogy egyenletes maradjon majd?
2012. márc. 26. 21:03
5/12 anonim válasza:
ha betartod az 5-8 percet akkor nem fog leégni! És 1-2 hetente járjál:)
2012. márc. 26. 21:19
6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy olvassátok-e, de azért leírom:) Tegnap voltam, a csajszi mondta, hogy 5 percet. Mondtam, hogy először megyek, és nagyon aranyos volt. Szépen elmagyarázta. És estére bepirultam:$. Nem nagyon, de azért látszik. Mondta, hogyha estére nem lesz baj, akkor legközelebb mehetek 6 percre, de így még marad az 5. De élveztem, fura de jó volt. :)
2012. ápr. 3. 05:53
7/12 anonim válasza:
akkor legközelebb is menj csak 5 percre szerintem:) elején még gyakran menjél után már elég a szint fentartás 1-2 hetente úgyis érezni fogod:)
2012. ápr. 3. 10:17
8/12 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm :)
2012. ápr. 3. 14:44
9/12 A kérdező kommentje:
Még egy apró kérdés, ami inkább technikai. Ugye megmutatta, hogy idő elött, hogyan tudom elindítani, vagy a ventillátor erősségét állítani. Amikor lejárt az x perc és leállt a gép, ugye nem kell vele csinálni semmit? Mert a ventillátor nem állt le. Tudom, biztos, hogy buta kérdés, de nekem nem egyértelmű. Remélem olvassa valaki aki tud válaszolni. :) köszönöm.
2012. ápr. 4. 08:08
10/12 anonim válasza:
Szerintem semmit, nekünk a háziszoliba a stop gomb megnyomása után szintén még megy a ventillátor aztán abbamarad:)) Szerintem szalonba végképp nem kell nyomkodni!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!