Hajfestés segítség! Találtam, egy mondatot ami elgondolkodtatott. Tapasztalat?
" A hajfestés egyik előnye az, hogy a haj ragyogóbbá válik, ezért ha természetes barna a hajad, akkor sem árthat egy kis barna hajszínező."
Ezt találtam neten, és pont gondolkodtam is ezen.
Barna a hajam és kicsit fénytelen főleg így nyáron kiszívja a nap. Arra gondoltam befestetem egy hasonló árnyalatú barna hajszínre, és akkor csillogóbb lesz. Mert hiányzik az a szép csillogás amit látok. Természetesen annak érdekében, hogy ne károsodjon a hajam valami nagyon jó minőségű hajfestéket szeretnék.
Szeretném ha ragyogna a hajkoronám.
Tapasztalatokat várok ilyen helyzetekben, hogy aki hasonlóra festette a haját mint az eredeti az mit tapasztalt? Tényleg csillogóbb?
És melyik a legjobb hajfesték? ÉN a L'ORÉALt hallottam és a hennát ami elvileg jó. De én saját tapasztalatokat szeretnék.
" A hajfestés egyik előnye az, hogy a haj ragyogóbbá válik, ezért ha természetes barna a hajad, akkor sem árthat egy kis barna hajszínező."
Ez egy reklám szöveg hogy mindenki vegyen hajfestéket.
Ha szép egészséges a hajad,ha nem őszülsz akkor ne fesd be amíg nem muszáj. A haj a vegyszertől (és a hajfesték bizony az) tönkre megy..
Ha fényes csillogást akarsz a hajadnak akkor használj balzsamot,gyümölcs pakolást stb..De ne tedd tönkre kémiai anyagokkal.
Csak megjegyzem,hogy én festem a hajam,mert 39 évesen vannak ősz hajszálaim.Barna az eredeti,és barnára festem.Mégsem lesz csillogó,fényes stb..Sőt elég erősen hullik is tőle.(pedig nagyon jó minőségű hajfestéket használok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!