Bőrgyógyász tud segíteni a mitesszeres arcbőrön? Valakinek segített már innen? Mit írt fel rá?
Figyelt kérdés
Köszi2009. jún. 14. 14:40
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :)
2009. jún. 14. 19:59
12/17 anonim válasza:
Ezt a gyógyszert tényleg csak nagyon jó orvos írhatja fel... Amúgy elég tartós, fél évig kell szedni és azzal hat, hogy momentán leállítja a zsírtermelést. De ez tényleg csak azoknál használható, akiknek emiatt nagyon pattis a bőre. Amúgy meg én is javaslom, hogy keress fel egy bőrgyógyászt, majd megmondja neked személy szerint mi a jó. :D
13/17 anonim válasza:
tényleg jó gyógyszer nagyonis én csak 2 hónapig szedtem és segitet rosszabb nemlet töle az biztos.De újra nemmszedném még ha tudom hogy mindet eltünteti akkor sem mert egy nagyon káros gyógyszer amugy.Már a 80 években beakkarták tiltani.Pattanásokra a világon a legjobb de széttveri a szervezetet nekem anyira érzékenyé tette a börömet hogy ha 1 percre a napra mentem már égetet fájt piros volt az arcom pár napig mivel elvékonyitja az arcbört.iszonyatosan szárad töle a száj tiszta sebes volt meg véres mindig.Az arcbört is kiszáritja mindig húzodik hámlik.Depressziot is okozhat.A nők nemlehetnek közben terhesek mert a magzatot nagyon kárositja.Állando rossz kedv.hangulat ingadozás.Ja igaz hogy maga a pattanás eltünik de tiszta heges lesz az arc ha kinyomsz egy nagyobb pattanást akkár hónapokig.Nemlehet napra menni szedése közben mert örökös fény érzékenységet okozhat.Szóval egy emberi roncsá tesz.Ezek saját tapasztalatok de sok fórumon és mellékhatásnak is irják hivatalosan.Ne próbáld ki és drága is havi 10 ezer kb.
14/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
végülis úgy döntöttem, hogy bőrgyógyász előtt az ilcsi termékeket próbálom ki, ugyanis azt mondják nagyon jók. :-)
remélem segít, nekem pattanásom alig van, inkább tágpórusú, mitteszeres bőröm van.
2009. júl. 4. 08:44
15/17 anonim válasza:
Akkor csak nem próbáltad kia akecskeméti dokit akit ajánlottam??????............ szerintem sajnálhatod mert én full rendbe jöttem tőle. És semmi mellékhatást nem tapasztaltam, kivéve a száj száradást de azt meg könnyen orvoslhatod egy speciális Cerlip (ha jól írtam) nevezetű kenőccsel. De te tudod.
16/17 A kérdező kommentje:
szia! még nem voltam bőrgyógyásznál, először kipróbálom az ilcsit, mert mint mondtam pattanásom szinte nincs is, csak miteszereim. :-)
2009. júl. 4. 13:12
17/17 Atilácska válasza:
Kecskeméti doki? Pls mondj róla pár szót mert kíváncsi vok én itt lakok kecsó mellett átt is tudnák ugorni nekem kell egy jó doki aki segít nagyon pattanásos a bőröm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!