Bőrgyógyász tud segíteni a mitesszeres arcbőrön? Valakinek segített már innen? Mit írt fel rá?
Sziasztok! Teljesen igaza van az 1,vállaszolónak.
Jelenleg én is ezt a roacutan nevezetű kezelést kapom és tényleg sokat segít.
Mindenképp bőrgyógyász írja fel mivel hogy lehetnek veszélyes mellékhatásai (ha nem megfelelő dózisba szeded, és főleg nőknél), és ha nem szakorvos ajánlással íratod nincs rá kedvezmény.
Kedvezménnyel ezer-valahányszáz ft, kedvezmény nélkül több mint 4000ft egy dobozzal......... nem olcsó, de nagyon hatásos gyógyszer, nekem sokat segített, mindenképp ajánlom.
Köszi!
Igen nekem miteszereim vannak, nem pattanásaim.
Azokra is jó?
Az uccsó vállaszoló vagyok. Szerintem arra is jó.
De ha elmész egy JÓ bőrgyógyászhoz az biztos választ ad a kérdésedre. Ha gondolod tudom ajállani az egyémet (magán doki) csak az Kecskeméten van. Elején 2-hetente később 4-hetente kell hozzá járni.......de csodát művel.
köszi szépen :)
Igen, jó lenne, közel lakom Kecskeméthez. Nem dr. Vágó Áron? Mennyibe kerül egy kezelés?
Nem, én Dr Török László-hoz járok a Klapka úti magánrendelőjébe. Az első rendelés 9000-ft, a többi 8000-ft,.....de szerintem 4-hetente 8000-ft nem pénz érte, főleg ha figyelembe veszem azt hogy én 4-hét alatt 6000ft-ot spórolok azzal hogy ő-írja ki a gyógyszereimet.
Ha be írod a keresőbe a nevét mindent megtudhatsz róla.
Egyébként egy disztkét, barátságos fickó.
Keress rá! Sok szerencsét......és légy kitartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!