Mi történt a körömlakkommal? :O
Figyelt kérdés
Kedvenc körömlakkom astir fruity scent ilyen pink színű. Kifogyóban volt, és bent volt a fiókba. Mi történhetett vele, olyan hogy az oldalára mintha rászáratt volna, utána ottvan ilyen olaj és repedezett. Mi lehet vele?? Teljesen elromlott, vagy rendbe lehet hozni?:s2012. márc. 25. 19:23
1/5 anonim válasza:
Vegyél egy másikat és legközelebb jobban ügyelj rá, ha miatta ekkora szívfájdalmaid vannak -.-'
2/5 A kérdező kommentje:
nem csináltam vele semmit...a kupakja is rendesen rá volt csavarva. Mibajodvan neked? xd jesszus milyen emberek vannak.
2012. márc. 25. 19:44
3/5 anonim válasza:
hát talán beszáradt... xD
a lakkoknak jó szokása, nem örök életre szólnak ugye.
vegyél másikat, nem olyan drága fajta.
próbálkozhatsz körömlakkhígítóval, de utána már nem lesz olyan a minősége, le fog pattogni pillanatok alatt.
4/5 anonim válasza:
Amióta nem az asztalomon vagy a polcomon kirakva tárolom, hanem egy dobozban tartom a lakkjaimat nekem is ilyen az oldaluk. Jól össze szoktam rázni és az enyémeknek nincs semmi baja. Nem sűrűek és nincsenek beszáradva sem, nem kopnak le hamarabb. Nem tudom miért van ez, talán a sötét helyen tartás miatt...
5/5 A kérdező kommentje:
okés köszi:))
2012. márc. 26. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!