Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből szőkét, de hol?

Feketéből szőkét, de hol?

Figyelt kérdés

10 éve festett fekete vagyok.

Jól is áll , de már nagyon unom .20 éveim elején szőke voltam , ami ugyancsak jól állt, a párom szerint is . Szeretném visszacsináltatni, de a kérdésem , hogy HOL?

Szerintem a mesterfodrászok egyfajta garancia, de kinél ?

Nem is akarom hogy megégjen , vagy a kelleténél jobban károsodjon , mert hosszú hajam van és jelenleg nagyon egészséges. Egyből úgy sem tudják szőkére varázsolni, de az a vörös és minden árnyalata , na azt szeretném elkerülni.

Van tapasztalat ? Köszi

2012. márc. 24. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

van tapasztalat én egy cipőben jártam veled,mára már hamvasszőke vagyok:)

Elmentem a fodrászomhoz(normális fodrásszalon nem egy elit ahol röhögve küldtek el hogy nem vállalják mert kopasz leszek:/) aztán megbeszéltük hogy ez sok idő lesz hogy ne károsodjon a hajam. Úgy látott hozzá hogy melírsapkát húzott a fejemre és úgy apránként szívatta le a hajam. Aztán 1-2 hónap múlva visszamentem,megismételtük, és pár hónap talán fél év,nem emlékszek pontosan,befestette az egészet úgy örültem szép szőke lettem és egyántalán nem károsodott:) türelemmel legyél ne essél abbba a hibába hog y rögtön szívatás az egész hajadra mert egy undorító csibe színe lenne,kettő meg hogy nagyon roncsolná. Mond el a fodrászodnak ezt hogy így szeretnéd és hidd el nem fogsz csalódni :)

2012. márc. 24. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat:

Nagyon sötét barna hajam van,ami már inkább fekete.

Én is szőke akartam lenni,a fodrászom nem nagyon díjjazta az ötletet,de úgyanígy melírsapkával folyamatosan szivattuk le.Nekem is kb fél év volt,de akkor is csak világosbarna lettem.

Az első melír alkalmával lett egy sárgás szine a hajamnak,ami vállalhatatlan volt.

Késöbb répa szín,és egyre undorítóbb lett,a vörös és minden árnyalatában pompázott a hajam,csak világosodni nem akart.

Erre ráfestettünk egy világosbarnát,ami szintúgy csak a tövénél lett világosbarna.A végeredmény:teljes szőke soha nem lett a hajam,inkább világosbarna.

nem állítom,hogy soha nem lehettem volna szőke,de féltettem az amúgy is kényes hajam.

A sok festegetéssel csak azt nyertem el,hogy csomókban hullott a hajam,fénytelen lett stb...

A feketéből tényleg nagyon nehéz szőkét produkálni,és nagyon hosszú idő,de nem lehetetlen.

Mindenképpen kérd ki a fodrász véleményét,és csak fokozatossan.

Nekem iszonyat módón tönkre ment a hajam,nagyon sok időbe telt mire rendbe jött.

Le is kellett vágatnom.

Most merem azt mondani,hogy úgy ahogy egészséges szép a hajam,de soha nem akarok már szőke lenni.

Hidd el,hogy semelyik mesterfodrász nem fog garanciát vállani a hajadért,hiszen Te akartál szőke lenni.

Én nagyon megbántam,és a mai napig azt mondom,inkább legyek fekete de a hajamat nem teszem tönkre mégegyszer.

2012. márc. 24. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
furi,nekem nem lett se répa se más csibe szín rögtön a mellírok szőkék lettek de igen először nekemis inkább olyan sötétszőke és mikor ráfestettük pár hónap után a szőkét akkor normális szőke hajam lett ahogy írtam:) hát nem tudom lehet fodrász válogatja:)
2012. márc. 24. 12:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Köszi a válaszokat.

A melírsapkát szerintem nálam nem lehet használni , mert derékig érő hajam van.

Az max. szerintem vállhosszig és annál is nagyon fáj,

Max. a fólia , bízom benne , hogy tud a leendő fodrász szép apró léptekben haladni, nem valami zebracsíkos fejem lesz.(nem baj , ha több színü szőke melír van benne ,csak szárazon olyan szép , egységes legyen )

Én is attól félek , hogy meg fogom bánni , de már annyira unom a fejemet , ha tükörbe nézek.

A hajamon tudok csak változtatni,

igaz ott van a smink , de az nem elég.

egyszer élünk , nem akarok azon görcsölni,mi van ha ....

de mégis ott van az a "félsz"

Köszike a véleményeket , Budán dolgozom , itt az összes mesterfodrász megtalálható, azért lettem volna kíváncsi , hogy van -e tapasztalat, ki a jobb ebben a szőkítéses témában ?!

Sziasztok :-)

2012. márc. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!