Szerintetek milyen az, ha egy fiúnak/férfinak le van borotválva a lába?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 14:23
3/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok, nem vagy b*zi. a barátom akarja leborotválni, mert azthiszi, úgy jobb lesz, ha nem szőrös. én meg le akarom róla beszélni. és csak úgy mellékesen megkérdeztem, hogy nektek mi a véleményetek róla :)
2012. márc. 23. 14:34
4/10 anonim válasza:
tán kerékpározik a fiúd s profi szinten űzi? ,ha nem, akkor ne tegye, mert búza/árpa
5/10 anonim válasza:
Egy kis búza hajlam van a barátodban, ha leborotválja...
6/10 anonim válasza:
Ugyan már miért lenne azért búza? Ha ki akarja próbálni hagy csinálja,ha nem tetszik majd visszanő az.
7/10 anonim válasza:
ha valami sporttal kapcsolatos dolog (testépítés, vagy ahogy írták bringa), akkor tegye, egyéb esetben, főleg piszkafa lábbal nagyon gáz. férfiakon szeretem a szőrt
10/10 anonim válasza:
az osztálytársam(15 éves) legyantáztatta, és most mindenki azt hiszi hogy meleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!