Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Habzik a samponotok hajmosáskor?

Habzik a samponotok hajmosáskor?

Figyelt kérdés
Baj, ha nem habzik?
2009. jún. 13. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
arra figyelj, hogy szinte mindig, föleg a zsiros hajnal van egy "atallasi idö", amig megszokja a hajad az uj sampont. Kb 3 het utan derül ki, hogy hogyan hat egy sampon a hajadra, es csak azt hasznald, masmilyet közben ne, mert az megint bezavar.
2009. jún. 13. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el, nagyon rossz a túl puha haj... Semmi tartása nincs, borzasztóan lapos, és úgy lóg, mintha nem is haj lenne, hanem inkább vmi szőrszerűség...

Szóval nekem a sok és nagyon habos sampon borzasztóan megviseli a hajamat, jobb szeretem ha a sampon éppenhogy csak habzik.

2009. jún. 13. 21:40
 13/19 A kérdező kommentje:

:)

Hogy én mennyivel okosabb lettem pár óra alatt! Az utolsó előtti válasz nagyon hasznos volt, megfogadom, köszi!

2009. jún. 13. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyik samponom sem habzik a fejemen, de végül mindig tökéletesen tiszta lesz a hajam. :D
2009. jún. 14. 18:24
 15/19 A kérdező kommentje:
És olyan létezik, h az átállási idő alatt a sampon nem tökéletesen tisztítja meg a hajamat, tehát egy ideig rossz vagyis nem túl jó a hajamnak, a 3 hét után meg jó? Eddig 3naponta mostam hajat, de most ezzel csak 2 napig bírja..várjak még vagy átálljak másikra?
2009. jún. 14. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem először mosd le szappanos vízzel a hajad utána a sampon
2009. jún. 20. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
en irtam, hogy van atallasi ideje a samponnak. Termeszetesen addig nem tökeletes, amig nem "all at" a hajad ra. Nekem most mar egy ideje meg van a tökeletes samponom, honapok ota azt hasznalom viszont, ha valamiert mashol kell hajat mosnom, akkor gyakorlatilag masnap mar moshatom is ujra, annyira zsiros lesz, pedig nekem is zsiros alapallapotban a hajam. Amikor ezzel elkezdtem mosni a hajamat kb egy honap utan tudtam atallni a heti 2-szeri hajmosasra, az elsö honapban minden masnap kellett mosnom... Szerintem adj idöt a Vichy-nek (bar en nem vagyok Vichy parti)
2009. jún. 23. 20:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Igazából áttértem egy másikra..Elég rossz állapota volt minden hajmosás után a hajamnak, sehogy sem tudtam elviselni.. Amúgy te konkrétan melyik sampont használod? azt is szívesen kipróbálnám, próba szerencse..
2009. jún. 23. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:

en szaraz hajra valot hsznalok. Eveken at azt hittem, hogy nekem könnyen zsirosodo a hajam, ehhez merten hasznaltam a zsiros hajra valo sampont, aztan egy eve mondta az akkor uj fodraszom, hogy ugye szaraz hajra valo dolgokat hasznalok? Mondtam, hogy miert hasznalnek azt? Azt mondta, hogy nekem felül normal a hajam, a tövenel, a vege meg szaraz (ö mondta azt is, hogy uj samponnal mindenkepp varjak, amig atall ra a hajam, kb egy honapot, addig, ha kell, akar napont is mossam, es fokozatossan hosszitsam a hajmosasok közötti idöt, pl, ha hetvegen otthon vagyok, akkor se mossam meg, ha mar gaz :S). Na, akkor attertem szaraz hajra valo samponra, akkor meg Nemetorszagban laktam ott a Pantene ProV ice shine-t hasznaltam, de amikor haza jöttem, akkor itt olyan nem volt, ugyhogy attertem egy kokuszos shevajas Schwarzkopfra, ez nekem nagyon bevalt.

(mellekesen a Vichy-t en nagyon utalom, rohadt draga, de nekem meg semmi nem jött be, amit onnan vettem, illetve a tarsasagomban is többen panaszkodtak ra. Az egyik baratnömnek, meg a növeremnek a Dr. Hauschka jött be nagyon, abbol en az arcapolast hasznalom, de az is nagyon jo)

2009. jún. 24. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!