Habzik a samponotok hajmosáskor?
Pedig hidd el, nagyon rossz a túl puha haj... Semmi tartása nincs, borzasztóan lapos, és úgy lóg, mintha nem is haj lenne, hanem inkább vmi szőrszerűség...
Szóval nekem a sok és nagyon habos sampon borzasztóan megviseli a hajamat, jobb szeretem ha a sampon éppenhogy csak habzik.
:)
Hogy én mennyivel okosabb lettem pár óra alatt! Az utolsó előtti válasz nagyon hasznos volt, megfogadom, köszi!
en szaraz hajra valot hsznalok. Eveken at azt hittem, hogy nekem könnyen zsirosodo a hajam, ehhez merten hasznaltam a zsiros hajra valo sampont, aztan egy eve mondta az akkor uj fodraszom, hogy ugye szaraz hajra valo dolgokat hasznalok? Mondtam, hogy miert hasznalnek azt? Azt mondta, hogy nekem felül normal a hajam, a tövenel, a vege meg szaraz (ö mondta azt is, hogy uj samponnal mindenkepp varjak, amig atall ra a hajam, kb egy honapot, addig, ha kell, akar napont is mossam, es fokozatossan hosszitsam a hajmosasok közötti idöt, pl, ha hetvegen otthon vagyok, akkor se mossam meg, ha mar gaz :S). Na, akkor attertem szaraz hajra valo samponra, akkor meg Nemetorszagban laktam ott a Pantene ProV ice shine-t hasznaltam, de amikor haza jöttem, akkor itt olyan nem volt, ugyhogy attertem egy kokuszos shevajas Schwarzkopfra, ez nekem nagyon bevalt.
(mellekesen a Vichy-t en nagyon utalom, rohadt draga, de nekem meg semmi nem jött be, amit onnan vettem, illetve a tarsasagomban is többen panaszkodtak ra. Az egyik baratnömnek, meg a növeremnek a Dr. Hauschka jött be nagyon, abbol en az arcapolast hasznalom, de az is nagyon jo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!