Hajvágás szárazon?
Mindig vizesen volt vágva a hajam, de az új fodrászom szárazon vágta már kétszer is és azóta nagyon el van töredezve a vége. Azelőtt ennyire nem volt, pedig többet vasaltam, mostmár csak hetente 1x.Tehát ez nem lehet az oka. Szerintetek azért, mert szárazon lett vágva? Nagyon durván el van törve. Egy hete voltam és semmi nem látszik, pedig elég sokat vágott belőle.
A válaszokat előre is köszönöm
Nincs festve a hajad?Esetleg ha túl magas hőfokon szárítod attól is törhet,vagy vitaminhiány.
Néha én is vágom szárazon,semmi baj vele.
Ezentúl vágasd vizesen.
Az hogy vizesen vágja a hajat azt csak azért csinálják, mert vizesen pontosabb a vágás (mert ugye össze vannak tapadva a hajszálak)
Ettől biztos nem töredezik jobban a haj!
Viszont menj el egy olyan fodrászhoz aki meleg-vágóval vágja le a hajad (sajnos kevés fodrásznak van ilyen mert elég drága) De attól sokkal kevésbé fog töredezni.
Ez egy olyan olló amire van kötve egy akkumulátor és folyamatosan melegíti az olló pengéit. Így azonnal lezárja a hajvégeit mikor levágja. Úgy kell ezt elképzelni mint amikor egy kötélnek elégetik a végét hogy ne bomoljon tovább.
Nagyon jó megoldás töredezett hajra, viszont a ricinus olaj is sokat segít. Nekem a ricinustól egyáltalán nem törik már a hajam.
(annyi kimaradt a videóból hogy melegen kell rárakni az olajat... jobban el lehet oszlatni, mert amúgy olyan az állaga mint a méznek...)
-egy fodrász-
Nem hajszárítózom, sapit hordtam télen, mindenféle pakolást rakok rá, vitaminokat szedek, úgyhogy nem tudom végülis mitől ment tönkre.
Köszönöm azért szépen a válaszokat. :-)
Első válaszoló! Pont ez az, hogy régebben festettem nagyon sűrűn, akkor nem tört, most nem festem és törik :-(
Köszönöm azért szépen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!