Milyen zselét használsz? Mennyire erős?
Figyelt kérdés
Kellene valamilyen zselé ami erős, és jól tartja a hajam.2009. jún. 13. 17:02
1/3 anonim válasza:
fugg a hajad tipusatol, hogy neked melyik felel meg legjobban. azt ajanlom probalj ki parat, mindegyik fajtat lehet kis kiszerelesben kapni, aztan hasznald azt, amelyik a legjobban bevalt. en is kiprobaltam sok fajtat, a legjobb markakat, aztan a 100ft boltban a kek szinu olcso jott be :) tanchoz hasznalom, es nem esik szet a hajam, pedig eleg hosszu 24/L
2/3 anonim válasza:
Nekem a Garnier Fructis extra erős hajzselé jött be, viszonylag rövid idő alatt megkeményedik, jól tartja a hajat. 7-800 Ft körül van, de szerintem megéri! Az olcsó hajzselék szerintem gyengék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!