Ha kérhetnél, milyen hajat választnál magadnak?
milyen színű?
egyenes/göndör/hullámos?
hosszuságra milyent?
ird le a mostani hajad is, a korod és nemed is! :))
Köszi 17/L
Valami olyasmit, mint Pinknek a Family Portrait-ban... fekete, elől hosszabb, hátul felnyírt; igazából semmi extra.
Most meg inkább olyan, mint ami a fiúknál divat. Oldalt, hátul 9mm, fent meg hosszabb, felállítva, középre igazítva... a tarajos fajta :P
23/L
Most kb. hónaljvonalig érő sötétbarna egyenes, az arcomnál lépcsőzetes, és meg van tépve.
Egyenes/hulláms kb. 8 centivel mell alá érő vagy sötétbarna vagy világos napszőke.
Tulajdonképpen tök mindegy csak érjen újból a mellem alá és legyen egyszínű - nem nagyon szeretem a melírokat stb.
Jah és ne legyen megtépve.
Ilyen volt a hajam tavaly: mell alá érő egyenes napszőke... aztán le kellett vágni mert anyum lemondta az eredeti fodrászomat- 220 kmre lakik tőlünk szal egyedül nem tudok oda elmenni- megpróbáltam tőfesteni, de szétégettem a hajam végét is mert túl hamar lehúztam a festéket, aztán egy budapsti fodrász levágta és megtépte a hajam - nem szoktam egyébként engedni a tépést, de most kellett...
Úgyhogy várom hogy megnőjjön.
21/L
És te kérdező?
Olyat, ami a legjobban bejön a csajoknak:D (mivel nem tudom, hogy ez melyik)
23F
1: melíros elég világos szőke
2: egyenes
3: kb derékig érőt
4: vállig érő, rövid lépcsőzetes oldal frufrus gesztenye barna enyhén hullámos haj
5: 12/L
Barna színű egyenes(nagyon enyhe hullámok) derék-csípő közti hosszúságú, lenőtt tépett hajam van + fokozatos oldalfrufru
Csípőig érő hajat szeretnék és megakarok szabadulni az utolsó 10 centi tépett hajamtól. Tehát ha megnő a csípőmig levágom és teljesen egyenes lesz a vége.
20/L
http://www.youtube.com/watch?v=sMkzSfQyfV4
Nekem ilyen jó lenne. :D Most amúgy hullámos, sötétbarna, combközépig érő, nagyon dús hajam van.
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!