Tavasszal is lehet természetes módon barnulni?
Szerintem lehet.
Én március elején kezdtem el hangolni a bőrömet a nyárra, 3x5 percet voltam szoliba, úgy terveztem, hogy márciusba minden héten 1x megyek szolizni, tehát még lesz két alkalmam.
Ezenkívül a felkészítésemhez hozzátartozik, hogy fokozatosan kezdek napozgatni. Elég kezdetleges megoldás, de a semminél több: ma délután kiültem az erkélyre egy székbe, egy másikra feltettem a lábam. Igazából összekötöttem a kellemeset a hasznossal: megszáradt a hajam hajmosás után, talán barnultam egy kicsit és relaxáltam. :)
A fokozatos napozást tudom neked ajánlani. Amikor teheted és jó az idő menj ki napozni, kezdetben elég 40-45 perc, vagy 1 óra. Naptejet azonban most is használj, persze, nem kell olyan nagy faktorszámú, mint nyáron, de kell egy kis védelem a bőrnek!
16/L
Mivel eléggé melegen süt a nap és sokáig, már meg is fog fogni valamennyire. :) Persze nem leszel 1 óra tavaszi napozás után csokibarna, de egy kis egészséges színed lesz.
Ma pl. nagyon meleg volt délután, kifejezetten jóleső érzés volt, amikor kicsit feltámadt a szél és lehűtött.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!