Hogyan tudnék természetes hullámos hajat csinálni természetes módon?
Szeretnék természetes hatású hullámos hajat, amit természetes módon szeretnék elérni (tehát a hajsütő, hajvasaló kizárva). Tegnap hajmosás után kicsit rászárítottam a hajamra, majd a még nedves hajam befontam kettőbe. Az eredmény jócskán alulmaradt a vártnál. Helyenként nagyon hullámos, helyenkén alig-alig.
Most várom, hogy kicsit kirúgja magát, hátha akkor természetes hullámos lesz.
Egyébként a hajam hátközépig ér kb (vagy talán kicsit feljebb), de ritkított és lépcsőzetes. A legrövidebb részek kb. a fülem aljáig ér.
Valami ötlet, amivel természetes hullámos hajam lehetne?
http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+curl+your..
itt vannak videók, hogy hő nélkül hogyan tudsz göndöríteni.
2/2
ilyet én is csináltam csak egy gumóba. bár nekem úgy is tetszett az eredmény de azért nem mindig:D
mostmegyek hajat mosni épp és kiis próbálom ezt az otletet
Köszönöm az ötleteket.
Ki fogom próbálni, bár én tényleg csak nagy, lágy hullámokra vágyom. Alapból sajnos szénakazal fejem van, tehát valamit muszáj kezdeni vele.
Ráadásul még mindig nem rúgta ki magát a hajam, szörnyen néz ki. :/ Pedig reggel óta ki van bontva, párszor át is fésültem, de nem igazán jobb.
Fruktis hajhab... ha szög egyenes a hajad, akkor göndöritő tipusut, ha van benne amugy is hullám akkor elég a sima is (mert különben oroszlán fejed lesz)
törölközö száraz hajra vidd fel, ugy hoyg alulrol elkezded tolni a hajad felfelé (habbal együtt) Ha a fül magasságba értél, csatold oda... szárithatód vagy hagyhatod igy megszáradni, egyén függö, ki kell tapasztalni
nekem magától göndör hajmosás után.de úgy tudod te is ezt megcsinálni hogy hajmosás után nem fésülöd ki a hajadat.igaz kócos lesz de megéri.és majd csak akkor fésülöd ki mikor már teljesen megszáradt. ilyen az enyém is: [link]
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!