Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok nektek mennyire számit,...

Csajok nektek mennyire számit, hogy egy fiu keze ápolt legyen?

Figyelt kérdés
Az én kezem mindig tiszta és ápolt ,az ápolt alat azt értem ,hogy tiszták a körmeim nem érdes durva a kezem .sok fiunak csunya piszkos körmei van mennyire zavar titeket ?

2012. márc. 21. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát annyi elég, ha tiszták a körmei, meg vágja rendszeresen. A piszkos körmök eléggé visszataszítóak.
2012. márc. 21. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel a másiknak a keze. Egyébként valakinek a munkája miatt nem tűnik ápoltnak. Bátyám például autószerelő.
2012. márc. 21. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
hiába tiszta a keze, és ápolt, ha mondjuk csöpög a zsír a hajából, olyan büdös, hogy szellőztetni kell utána, csupa pattanás a feje, és ápolatlan az egész ember. Találkoztam ilyennel. Igaz, a keze az totál rendben volt. Csak hányni kellett a szagából.
2012. márc. 21. 16:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem mindenem ápolt mindig jó az illatom megörülnék ha piszkos ruha vagy büdös lennék amugy nekem is olyan munkám van ami piszkos de van kézkrém meg tusfürdö .
2012. márc. 21. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha túl ápolt az inkább taszít, mintha kicsit koszos az egyik körme. Az meg méginkább, ha hosszú! Az érdes kéz nem zavar, sőt inkább férfiasabb. Ha meg nagyon szeretem a barátom, akkor a hibáival együtt nem csak elfogadom, hanem szeretem őt. Persze más kérdés ez ismerkedésnél.

Midnenesetre tartsd meg a jó szokásod és tisztítsd a körmöd :)

2012. márc. 21. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Épp ma gondolkodtam rajta hogy felteszek egy kérdést hogy normális-e ha kiábrándulok egy fiúból ha meglátom hogy koszosak a körmei.. Nem tudom miért van ez. Több pasiból is azért ábrándultam ki mert nem volt ápolt a keze. úgyhogy nálam ez alap dolog.
2012. márc. 21. 17:56
 7/8 A kérdező kommentje:
kosz ez nalam is alap ,hogy apolt vagyok igy erzem jol magam nem mas kedverert csinalom .
2012. márc. 21. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:

huhh,nekem eléggé számít! Nagyon szeretem ha egy férfinek szép keze van,elvégre azzal nyúl hozzám, szóval a koszos,ápolatlan kezet nagyon visszataszítónak és kiábrándítónak találom. Persze,ahogy egy korábbi válaszoló is írta,ön magában ez nem elég.

20/L

2012. márc. 21. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!