az arc számít, de semmiképp se legyen túl rövid, se ilyen justin bieber feeling ( [link]
hósszú se legyen, de ha vállig ér, nekem már az is hosszú
2010. ápr. 12. 22:46
2/14 A kérdező kommentje:
nekem volt már mindenféle, kivéve a nagyon hosszú Orlando Bloom és Banderas féle...
Az arcom amúgy olyan Clint Eastwood-os, legalábbis az aló álkapcsom elég..hát nem azt mondom hogy markáns, de "éles", a tekintetem meg olykor szúros
2010. ápr. 12. 22:53
3/14 anonim válasza:
nekem speciel ha hosszú v legalább félhosszú haja van:P és szép, ápolt:)
2010. ápr. 13. 00:50
4/14 anonim válasza:
Lattad a the men who stare at goats c. filmet?:D Na en abbol imadom George Clooney hippis hosszu hajat. Annyira marhajo:D Nekem amugy is bejon ez a hetvenesevek-hosszu.
Én a hosszabb haj mellett teszem le a voksomat, nekem az jön be leginkább. Nem a haj számít, nem az a fontos, de az tény, hogy sokkal inkább megakad a szemem egy ápolt hosszú hajú srácon, semmint egy szinte tarkopaszon. :D
2010. ápr. 13. 09:52
6/14 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, hogy egy rövidhajú sráccal járjak. Nekem a pasi az akkor pasi, ha a haja váll alá ér minimum.
ha meg kicsit hosszabb, akkor valami johnny depp-es fazon. ^^
2010. ápr. 13. 18:13
10/14 anonim válasza:
Amúgy nem vagyok biszex!:D csak szeretem a hosszúhajú pasikat, nem baj ha kicsit femininek:) még mindig jobb mint a rózsaszín strasszköves pólós fiúkák:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!