Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok nektek milyen haj jön...

Csajok nektek milyen haj jön be egy srácon? Egyáltalán számít?

Figyelt kérdés

A hosszabb, zselézett, netán Beckham stílusú mohikán, a géppel rövidebbre nyírt, esetlen a sármosabb George Clooney szerű?

Képek:

- [link]

- [link]

- [link]

2010. ápr. 12. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

az arc számít, de semmiképp se legyen túl rövid, se ilyen justin bieber feeling ( [link]

hósszú se legyen, de ha vállig ér, nekem már az is hosszú

2010. ápr. 12. 22:46
 2/14 A kérdező kommentje:

nekem volt már mindenféle, kivéve a nagyon hosszú Orlando Bloom és Banderas féle...

Az arcom amúgy olyan Clint Eastwood-os, legalábbis az aló álkapcsom elég..hát nem azt mondom hogy markáns, de "éles", a tekintetem meg olykor szúros

2010. ápr. 12. 22:53
 3/14 anonim ***** válasza:
nekem speciel ha hosszú v legalább félhosszú haja van:P és szép, ápolt:)
2010. ápr. 13. 00:50
 4/14 anonim ***** válasza:

Lattad a the men who stare at goats c. filmet?:D Na en abbol imadom George Clooney hippis hosszu hajat. Annyira marhajo:D Nekem amugy is bejon ez a hetvenesevek-hosszu.

[link]

a hatterben a bajszos:)

[link]

itt is a bajszos:D

csak bajusz nelkul:p

Mondjuk tegyuk fel, hogy nem minden lany olyan idiota, mint en, akkor egy kicsit modernebb, ami jo, az az Ashton-fele haj:D

[link]

[link]

16/L

2010. ápr. 13. 00:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Én a hosszabb haj mellett teszem le a voksomat, nekem az jön be leginkább. Nem a haj számít, nem az a fontos, de az tény, hogy sokkal inkább megakad a szemem egy ápolt hosszú hajú srácon, semmint egy szinte tarkopaszon. :D
2010. ápr. 13. 09:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

El sem tudom képzelni, hogy egy rövidhajú sráccal járjak. Nekem a pasi az akkor pasi, ha a haja váll alá ér minimum.

pl:

[link] (ohh, a kis édes:P)

[link]

[link]

[link]

Ez a minimum hosszúság: [link]

2010. ápr. 13. 12:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Bakker :D [link] ilyen pasit akarooook XD :D
2010. ápr. 13. 13:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Ő már az enyém!!!:P:D Amúgy ha találsz egy ilyet, légy oly' jó és add meg a számát:D
2010. ápr. 13. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
41%

az a pasi úgy néz ki mint egy csaj, csak nincs melle. nem vagytok ti biszexek kicsit? :D

nekem:

[link]

[link]

[link]

ha meg kicsit hosszabb, akkor valami johnny depp-es fazon. ^^

2010. ápr. 13. 18:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Amúgy nem vagyok biszex!:D csak szeretem a hosszúhajú pasikat, nem baj ha kicsit femininek:) még mindig jobb mint a rózsaszín strasszköves pólós fiúkák:D
2010. ápr. 13. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!