Miért nem használ a Solutio Antisudorica?
Figyelt kérdés
Hétfőn használtam először, aztán másodjára kedden. Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, tehát fürdés után szárazra töröltem a hónaljam, majd tettem rá a készítményből egy keveset. De ugyanúgy izzadtam hétfőn egész nap, meg ma is...
Mi lehet a baj? Lehet, hogy nem raktam rá eleget? Mert mások írták, hogy nekik nagyon csípte, de nekem szinte egyáltalán nem.
Nem kéne már az első használat után hatnia? Mert ugye éjszaka beszívódik, másnap már nem lenne szabad izzadnom...
Mit tehetnék?
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. márc. 21. 16:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem 2 nap alatt ne várjál csodát, mikor anno kezdtem nekem se hatott
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor még használjam tovább, napi jelleggel, amíg el nem kezd hatni?
2012. márc. 21. 16:27
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem már az első használat után hatott, este bekentem másnap már semmi izzadás, csont száraz volt :) Viszont attol függ melyiket vetted? Mert van a Naturlandos az használ, és van amin a patika logoja van és sima kis barna üvegben van, nah az nekem se használt és nem is csipett. A naturlandos viszont csipett, meg viszketett de hatott ! max 15 percig kellemetlen
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a naturlandos van és mára már teljesen jól használ...:) első pár napban még nem nagyon hatott, ugyan úgy izzadtam, de már csütörtök-pénteken érezhető volt a változás. nem mondom, hogy egyáltalán nem izzadok, de olyan kis mértékben, hogy a pólón már nem nagyon látszik :D gondolom ez még jobb is lesz, tehát teljesen meg fogja szüntetni még 1-2 használat után :D
2012. márc. 27. 21:27
5/5 anonim válasza:
Igen megfog szünni vagy azota már meg is szunt :) Nem muszáj minden nap bekenni elég csak 2 naponta, hogy ne marja ki a böröd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!