Szerintetek melyik frizura szép? Melyik állna jól nekem?
Nemsokára ballagok és nem tudok dönteni. Nekem vállig érő, szökés barna hajam van, állig érő frufruval és kerek arcom .
Én ezekre gondoltam, de ha tudtok jobbat légyszíves linkeljetek.
Köszönöm mindenkinek!
Nekem is nagyon tetszenek a frizurák, amiket belinkeltél, nagyon jó ízlésed van!:)
Csak az a probléma szerintem, tapasztalatból mondom egyébként, hogy ezeknek a lányoknak legalább hát középig érő hajuk van, de legalábbis hosszabb, mint a vállig érő, így nem fog úgy állni neked.
Nekem is a hasonló frizurák tetszenek, anno én is csináltattam hasonlót a szalagavatómra, de nem úgy állt, ahogy kellett volna, mert ha be van sütve a hajad, akkor az még feljebb fog ugrani és nem lesz ilyen.
Talán az utolsó, amit meg tudnának csinálni belőle.
Erre gondoltam amúgy, hogy sütés után így felugrik a vállig érő haj. Bár nekem ez is tetszik.
A 3. válaszoló is én voltam, csak linkeltem egy képet arról, mennyivel lesz rövidebb a vállig érő haj, ha besütik.
Amúgy hasonló frizurákat linkeltem én is, amiket te, azért gondoltam hátha tetszik, ahogy látom, ráadásul néhányat ugyanarról az oldalról. Akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!