Szalagavatóra szép frizura?
Szia!
Ha csak vállig érő a hajad, nem biztos, hogy annyira jó ötlet a félig feltűzött. Szerintem rakasd fel rendesen. De itt pl. kéne tudnunk a válaszadáshoz olyasmit is, hogy van-e frufrud, vagy nincs.
Itt az alkalmi konyt szerintem például szép. Ha sötét hajad van, szerintem abba nagyon szépek a kis virágok vagy gyöngyök :)
De ha privibe linkelsz be képet vagy megírod a neved (mert gondolom manapság minden fiatal lánynak van face-e :D) akkor többet tudok segíteni.
Egy rendes fodrász már vállig érő hajból is nagyon szép költeményeket tud kreálni. Szerintem beírod keresőbe, hogy alkalmi konty és fogsz találni olyat, ami tetszik. Amit küldtem az szerintem például menne a hajadhoz.
Sok sikert! :)
én sosem preferáltam azt hogyha valaki agyon tűzdeli a haját
egy ilyen eseményre nem mutat jól véleményem szerint, és a sok hajlakk sem :)
én a helyedben enyhe hullámokat tetetnék bele és akkor szép természetes lesz egy kis hajfénnyel. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!