Milyen hajfestéket vegyek, hogy ilyen színű eredményt kapjak?
Figyelt kérdés
jelenleg világosabb barna a hajam. persze tudom, hogy ugyanaz a hajfesték más módon fogja be 2 ember haját, de most ez a szín annyira tetszik. milyet kéne vennem szerintetek, hogy a lehető leghasonlóbb eredményt kapjam? :)
2012. márc. 20. 13:18
1/1 anonim válasza:
Ez tényleg gyönyörű barna. Szerintem Majirel hajfestéket vegyél, nagyon szép, természetes és csillogó a barna színei. Profi fodrászkellékesnél, pl. az óbudai Stop Shopban kapható. Ott segítenek, hogy melyik ez az árnyalat, de szerintem az 5,0 lesz ez. Majd írd meg, hogy milyet vettél végül. Sok sikert, biztos szép lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!