Milyen hajfestéket használhat? (Kép lent! )
2012. márc. 18. 13:09
1/5 anonim válasza:
Elég szép hajszíne van, de a bőrszíne undorító. Én is várom a válaszokat, bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de nagyon tetszik a haja!
2/5 anonim válasza:
Sötétszőkét vagy nagyon világos barnát próbálj ki. Szerintem ha fodrásszal beszéled meg, ő tud mutatni ilyen festéket. De a boltokban mindegyik alatt ott egy próbatincs.:) Szerintem inkább sötétszőke. Télleg jo hajszín am :))
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
fúú nekem ilyen volt az eredeti hajszinem :D nem nem szerettem, olyan se szinű volt :// most szőke vagyok. de néha visszasirom, mert barna bőrrel olyan szép :)
5/5 anonim válasza:
Természetes vagy festett a hajad akkor ki kell világositani és utána egy világos szőke vagy közép szőke,de ezek is először barnásak lesznek és ahogy mosod szépen világosodni fog a szin.De menj szerintem fodrászhoz,jól megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!