Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » NAGYON F0NT0S, ilyen szín...

NAGYON F0NT0S, ilyen szín lenne most jó a cél érdekében?

Figyelt kérdés
Talán a közép barnánál picivel barnább hajam volt. Szőkítőport használtam a hajamra, de természetesen 2 színű lett. A lenőtt résznél nagyon szőke, míg a többinél csak barna... Azt hittem, hogy a hajszín, amilyet akartam kb. a leszívott barnával egyezik meg, de úgy látszik tévedtem... Felül (ahol a lenőtt rész lett leszívva) a festés után világosabb lett a hajam, mint alul. Úgy zárójelben még csak nem is szép barna, hanem ilyen sárgás... Nem tudnátok valami tanácsot adni, hogy most milyen szín kéne (a feketén kívül), hogy mindenhol egyforma színű legyen a hajam??? Nagyon szépen megköszönném! :(:(
2012. márc. 19. 21:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Vettem annál sötétebb színt, az jó lesz? És fodrásszal csináltatom meg!
2012. márc. 20. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!